PAS PÅ PLANETEN, FANG MORGENDAGEN

Vi hjælper dig med at se verden, men hvilken slags verden vil du se? Hos Nikon udfordrer vi altid os selv til at finde en bedre måde – uanset om det er gennem innovation, bæredygtig produktion eller mangfoldighed og inklusivitet i vores arbejdsstyrke og den måde, hvorpå vi kommunikerer. Vores vision er en verden, hvor de øjeblikke og minder, som du fanger, vil sætte deres aftryk, ikke kun i dette liv, men for kommende generationer.

Nikon-NOOR-partnerskabet

Uden vores støtte ville vigtige historier ikke blive fortalt. Det er derfor, vi er så stolte af vores langvarige partnerskab med fotobureauet og fonden NOOR. Det er et banebrydende kollektiv af dokumentarfotografer, der giver en stemme til de sårbare og fremhæver vitale problemer, der længe er blevet ignoreret. Vores NOOR-partnere er Nikon-ambassadører, der forfølger de historier, der skal fortælles, og fremmer en ny generation af fotojournalister via Nikon-NOOR-akademiet.

Europa – Vi er alle i samme båd

I hele Europa hjælper vi vores lokale miljøer og lokalsamfund. Vi gør dette gennem samarbejde, der omfatter sponsorering, donationer og træning. Og det er ikke kun vores virksomhedsprogrammer, der giver tilbage - vi opfordrer også vores medarbejdere til at give lidt af deres tid for at gøre deres lande renere, sikrere og mere økologivenlige. Når vi alle arbejder sammen, bliver vi en stærk drivkraft for forandring.

Nye løsninger til en bæredygtig verden

Vi tackler bæredygtighed på tre vigtige måder: ved at bruge innovative teknologier til at løse de udfordringer, som samfundet står over for, reagere på miljøproblemer med mere effektiv brug af ressourcer og et lavere CO2-fodaftryk, og styrke fundamentet for virksomhedens sociale ansvar ved at opretholde en mangfoldig arbejdsstyrke og en forsyningskæde med høje etiske standarder. Vi søger aktivt bæredygtige løsninger på alle områder for vores forretning.