NIKON-NOOR-PARTNERSKABET

NOOR er en gruppe professionelle fotojournalister og dokumentarfortællere, der er engageret i at øge opmærksomheden om moderne, globale problemer. Dets fotografer kommer fra lande rundt om i verden, og de arbejder alle på individuelle og kollektive projekter.

NIKON OG NOOR ER PROJEKT- OG UDDANNELSESPARTNERE

Nikon er stolt af sit lange samarbejde med NOOR-gruppens ualmindeligt dygtige fotojournalister, der dokumenterer de komplekse problemer, vores klode står overfor i dag. Ud over at støtte NOOR's omfattende fotoprojekter som "Stof til eftertanke" (Food For Thought), en undersøgelse af fødevareforsyningskæden, samarbejder Nikon også med NOOR inden for uddannelsesområdet for at inspirere kommende dokumentarfotografer.

Nikon-NOOR-akademiets mesterklasser afholdes over hele Europa for at tilbyde ambitiøse fotojournalister chancen for at arbejde tæt sammen med professionelle og derved udvikle deres færdigheder. Deltagernes porteføljer gennemgås individuelt, de lærer tekniske færdigheder inden for både optagelse og efterproduktion og modtager professionel rådgivning om, hvordan de finder et marked til deres historier.

NIKON-NOOR-AKADEMIET

Vi venter ikke bare på, at den næste generation af visuelle historiefortællere kommer. Vi tilvejebringer aktivt undervisning for dem i deres hjemlande. Siden 2009 er flere af NOOR's førende dokumentarfotografer blevet vores Nikon-NOOR-akademiundervisere, der rejser i alle vores europæiske områder for at dele deres viden med kommende fotojournalister. Vi har trænet over 1.000 deltagere fra mere end 70 lande i seminarer fra Kasakhstan til Istanbul, Sverige og Polen.

NOOR-undervisere bringer mere end blot deres fotografiske færdigheder til akademiet. De hjælper deltagere med at lære at opstille deres billeder i rækkefølge, sælge deres historier og udvikle deres egen unikke stemme inden for fotografering. De deler også vigtig viden fra området og giver vejledning i at arbejde med fiksernatron og sikkerhedstips, da mange deltagere i mesterklasser ender med at arbejde i konfliktområder.

Og støtten stopper ikke der. Gennem Nikon-NOOR-akademiet har deltagere nu et stadigt voksende netværk af andre unge fotografer og eksperter, der vil fortsætte med at hjælpe dem, mens deres karrierer udvikler sig.