04-03-2021

NIKON UDGIVER NY SOFTWARE TIL PROBLEMFRI VISNING OG REDIGERING AF BILLEDER OG VIDEOER

København, Danmark, 4. marts 2021: Nikon kan med glæde annoncere frigivelsen af NX Studio (version.1.0) – ny software, der muliggør problemfri visning, behandling og redigering af stillbilleder og video. Brugere af Nikon-digitalkameraer kan downloade softwaren gratis i dag.

Den intuitive software integrerer funktionerne i Nikons nuværende billedvisningssoftware, ViewNX-i *, og dets billedbehandlings- og redigeringssoftware, Capture NX-D *, så brugerne kan se, behandle og redigere billeder i en enkelt applikation.

NX Studio arver en bred vifte af eksisterende funktioner fra ViewNX-i og Capture NX-D, herunder detaljerede redigeringsfunktioner som for eksempel Picture Control og indstillinger for hvidbalance samt Eksponeringskompensation for RAW-data. Derudover inkluderer det farvekontrolpunkter, der giver brugerne mulighed for at justere farver inden for et bestemt område og en retoucheringspenselfunktion til avanceret korrektion. Den intuitive menustruktur er organiseret efter arbejdsgang, hvilket forbedrer den samlede svarhastighed for hver funktion og giver en jævnere redigeringsproces for både stillbilleder og video.

Softwaren gør det muligt for brugere at overføre billeder til Nikons billeddelings- og lagringstjeneste, NIKON IMAGE SPACE, og opdateres løbende for at sikre kompatibilitet med nye kameramodeller. Softwaren kan downloades gratis fra Nikons downloadcenter.

Primære NX Studio-funktioner

• Software muliggør visning, behandling og redigering af stillbilleder og video på ét sted
• En brugervenlig menu, kategoriseret efter arbejdsgang - hvilket gør den nem at bruge og let at forstå
• En række forskellige visningsmuligheder, såsom filmstrimmel med både vandrette og lodrette forhåndsvisningsmuligheder, ud over en letlæselig optageinformationsvisning
• Arvet XMP / IPTC-informationsredigering og forudindstillede styringsfunktioner fra ViewNX-i og detaljerede redigeringsfunktioner fra Capture NX-D, inklusive farvekontrolpunkter
• Kompatibilitet med anden software, såsom Nikon Transfer 2 og Camera Control Pro 2, der understøtter en jævn arbejdsgang efter optagelse

* Understøttelse af de aktuelle View NX-i og Capture NX-D softwareapplikationer, inklusive opdateringer til det nyeste operativsystem og tilføjelsen af nye funktioner, er ikke planlagt i fremtiden. Kunder, der i øjeblikket bruger View NX-i og Capture NX-D softwareapplikationer, rådes til at opdatere til NX Studio.