14-04-2020

NIKON VINDER FIRE TIPA WORLD AWARDS FOR PRODUKTER I DERES PORTEFØLJER MED SPEJLLØSE KAMERAER OG DSLR- OG NIKKOR-SYSTEMER

Amsterdam, Holland, 14. april 2020: Nikon kan med glæde meddele, at vi har vundet fire priser i fire individuelle produktkategorier ved TIPA World Awards i 2020. Nikon D780, Nikon Z 50, AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR og NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct er alle blevet kåret som den bedste i deres respektive kategorier af et panel af TIPA-redaktører, der vurderede produkternes kvalitet, ydeevne og værdi i forhold til pris.

Nikon-produkterne vandt i følgende kategorier:

  • Best DSLR Expert Camera: Nikon D780
  • Best APS-C Camera Advanced: Nikon Z 50
  • Best DSLR Professional Lens: AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
  • Best Mirrorless Prime Standard Lens: NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct  

TIPA-kommentarer til Nikon D780:

"Med D780 har Nikon skabt en øjeblikkelig klassiker. Kameraet viderefører arven fra det legendariske D750 – og har samtidig mange af de nyeste teknologier, der findes i Nikons Z-serie med spejlløse kameraer. Fotografen kan sætte kryds ved alle punkter på sin ønskeliste, hvad angår hastighed, billedbehandling, videofunktioner og autofokus. Her får man blandt andet Dual UHS-II-kortpladser og to udlæsningsindstillinger, hvor den ene er dedikeret til et udvidet dynamisk område, og den anden giver mulighed for at anvende større forøgelse og dermed få bedre ydelse i svagt lys."

TIPA-kommentarer til Nikon Z 50:

"Det spejlløse Nikon Z 50-kamera med Z-fatning er ideelt til familiebilleder, rejser og kreativ fotografering/videooptagelse. Her kombineres brugervenlighed og kompakt størrelse med omfattende kreative funktioner, der inkluderer nemt skift mellem stillbillede og video, nem tilslutning og adskillige effekter med Creative Picture Control (Kreativ Picture Control). Den store LCD-vippeskærm har en klar og tydelig visning selv i svagt lys med smarte og let tilgængelige hjul og menustrukturer, en imponerende hastighed på 11 bps (kontinuerlig AF) og et bredt ISO-område."

TIPA-kommentarer til AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR:

"AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR er en ideel løsning, hvis du skal bruge et enkelt objektiv til fotografering af sport, dyreliv og udvalgte protrætter. Objektivet er bygget med fokus på udendørs fotografering, hvad enten det er på et sportsstadion eller ude i naturen. Det har en robust vejrbestandig konstruktion og VR med 4 trin, herunder en særlig "Sport VR"-indstilling til motiver i hurtig bevægelse. Lige så imponerende er den tætte fokusafstand på to meter og mulighederne for at tilpasse indstillinger, som giver fotograferne mange nyttige værktøjer til at tage pletskud, når det går hurtigt."

TIPA-kommentarer til NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct:

"Suveræn fotografering i svag belysning er et af kendetegnene ved NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct-objektivet. Dette fascinerende objektiv er designet til at eliminere flare, når der fotograferes punktformede lyskilder, selv med maksimumblænde, og det giver utrolige resultater ved aftenmotiver, landskabs- og naturbilleder ved morgengry eller solnedgang, astrofotografering og endda ved baggrundsbelyste portrætter med højlys bag motivet. Det er bemærkelsesværdigt, at dette objektiv med manuel fokus viser sin virkelige lysstyrke, når det optager med helt åben blænde, hvor det giver fremragende klarhed og en super-virkelighedstro gengivelse i hele billedfeltet."

TIPA World Awards er globalt anerkendt for tildele priser til virksomheder i topklasse og produkter af højeste kvalitet i branchen. TIPA World Awards giver også forbrugerne vigtige pejlemærker og vejledninger, når de skal træffer deres købsbeslutninger.

Du kan få flere oplysninger på TIPA World Awards' websted: www.tipa.com 

Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan fås her: www.europe-nikon.com