04-03-2020

NY ACULON T02 KIKKERT: SE MERE, REJS MED STIL

London, Storbritannien, 4. marts 2020: Nikon lancerer i dag sin lette og kompakte ACULON T02 kikkert, der åbner op for en helt ny verden af detaljer for rejsende, koncertgæster og sportsfans.

Med en vægt på blot 195 g er denne kikkert næsten lige så lille som en smartphone og kan uden problemer medbringes på en aften i byen eller på rejsen gennem livet. Den vil gøre det sjovere at gå til musikfestivaler, sportsturneringer og kulturelle begivenheder ved at give brugeren udsigten fra forreste række, uanset hvor man sidder.

Nikons pålidelige optik og linser med flerlagsbelægning giver en klar og tydelig betragtning, mens fokusering er en ren leg med en lettilgængelig fokusring. Forskydelige og drejelige øjestykker gør det let at indstille sit ønskede øjepunkt til en behagelig betragtning – både for det blotte øje og med briller.

ACULON T02 kikkerten fås i fire moderne og stilfulde farver – rød, blå og hvid 8x21 hvid og sort 10x21. Uanset om man er på bilferie, ved en sportsbegivenhed eller bare ser en forestilling, vil en ACULON T02 kikkert betyde, at man rejser let, ser smart ud og ser meget mere.

ACULON T02 8x21 (rød)

ACULON T02 8x21 (blå)

ACULON T02 8x21 (hvid)

ACULON T02 10x21 (sort)

Vigtigste egenskaber

• Kompakt og let at have med sig – vejer blot 195 g.
• Linser med flerlagsbelægning sikrer en klar betragtning.
• En større fokusring giver nemmere betjening.
• Forskydelige og drejelige gummiøjekopper gør det nemt at placere øjet ved det korrekte øjepunkt.
• Slankt og stilfuldt design med ét hængsel.
• Fås med hus i fire farver: 8x21 i rød, blå og hvid samt 10x21 i sort.