12-02-2020

TO NYE NIKKOR Z-OBJEKTIVER I NIKON Z-SERIEN

London, Storbritannien, 12. februar 2020: I dag introducerer Nikon to nye NIKKOR Z-objektiver: ultravidvinkelobjektivet NIKKOR Z 20mm f/1.8 S og telezoomobjektivet NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR. Begge objektiver fokuserer hurtigt, lydløst og blødt, og de er godt forseglet for at beskytte mod støv og fugt.

NIKKOR Z 20mm f/1.8 S udvider Nikon Z-sortimentet af højtydende f/1,8-objektiver af S-Line-typen. Dette lysstærke 20 mm prime-objektiv med ultravidvinkel er et attraktivt valg til vidvinkelfotografering. Med avanceret optik, den brede Z-fatning og maxblændeåbning på f/1,8 med ni afrundede blændeblade byder objektivet på en fantastisk ydelse, uanset belysningen. Skarpheden er suveræn helt ud til kanten og fremragende på korte afstande takket være en tætteste fokusafstand på kun 0,20 m. ED-glas og Nikons antireflekterende nanokrystalbelægning bekæmper ghosting og flare, så dette objektiv til spejlløse kameraer opfanger mange flere detaljer af motivet – uanset optageindstilling.

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR indgår i Nikon Z-serien som det perfekte rejseobjektiv, der giver mulighed for at optage stillbilleder og video med masser af detaljer. Det er et af de mest kompakte telezoomobjektiver på markedet i dag, og det passer derfor perfekt til mindre tasker. Den store Z-fatning muliggør et unikt design, hvor større linseelementer er placeret bagtil – hvilket giver en enestående balance og håndtering. Det optiske design sikrer skarpe billeder med levende farver og dyb kontrast, uanset om man optager med vidvinkel eller telefoto. Videofotografer kan optage smukke videoer i fuldformat takket være den avancerede NIKKOR-optik, som får mest muligt ud af Nikon Z-kameraets suveræne billedkvalitet.

Robert Harmon, Interim Head of Commercial Planning hos Nikon UK, udtaler: "Disse nye NIKKOR-objektiver kommer med flere populære brændvidder til Nikon Z-systemet. Nu får billedskaberne de kreative værktøjer, de har brug for til at håndtere enhver situation, uanset om de tager stillbilleder eller optager video, og uanset om det er på steder, hvor pladsen er trang, eller ude i naturen".

Frihed på alle måder. NIKKOR Z 20mm f/1.8 S

Lysstærkt, ultravidvinkel f/1,8-objektiv til spejlløse kameraer. Fænomenal skarphed helt ud til kanten og fantastisk under dårlige lysforhold.
Utrolig skarphed. Suveræn skarphed og uovertruffen til nærbilleder. En tætteste fokusafstand på kun 0,20 m giver fotograferne kontrol over billedet – fra nærbillede til uendelig.
Smuk bokeh. Et avanceret optisk design giver mulighed for udsøgte stjerneeffekter og en blød, naturlig bokeh.
Skarpe, klare billeder. ED-glas og asfæriske linseelementer korrigerer for kromatisk aberration, og Nikons antireflekterende nanokrystalbelægning bekæmper ghosting og flare.
Klar til video. Fokuseringen er hurtig, blød og dæmpet. Små ryk under fokusering er så godt som fjernet.
Vejrbestandigt. Alle objektivets bevægelige dele er forseglet for at beskytte mod støv og fugt.

Til alle dine rejser. NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Ultrakompakt telezoomobjektiv. 24-200 mm-objektiv i fuldformat til spejlløse kameraer, billeddækning fra vidvinkel til telezoom.
Rejseklar. Vejer kun 570 g og passer perfekt til mindre tasker. Zoomlåsen sørger for, at objektivet er trukket helt sammen, når det opbevares i en taske.
Skarpt – helt tæt på. Tætteste fokusafstand på kun 0,5 m ved 24 mm og 0,7 m ved 200 mm.
Fantastisk til video. Autofokus er helt dæmpet. Små ryk under fokusering er næsten fjernet ligesom fokusskift under zoom.
Skarpe, klare billeder. Asfærisk ED-glas og asfæriske linseelementer sikrer minimal forvrængning i hele zoomområdet. Nikons ARNEO-belægning bekæmper ghosting og flare og giver klarere billeder.
Støv- og dråbebeskyttet. Objektivet er forseglet for at beskytte mod støv og fugt. En fluorbelægning afviser effektivt vand, støv og snavs uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.