14-11-2019

NIKON LANCERER KIKKERTTELESKOP 20x120 IV / 25x120

København, Danmark, 14. november 2019: I dag lancerer Nikon kikkertteleskoperne 20x120 IV, 25x120 samt den kompatible søjlesokkel med adapter. Disse store kikkerter er perfekte til en lang række anvendelser – både professionel og fritidsbrug – som f.eks. overvågning, erhvervsfiskeri, sejlsport eller astronomisk observation.

Såvel kikkertteleskop 20x som 25x giver en klar betragtning med høj opløsning og har en stor frontlinsediameter på 120 mm. Det overlegne optiske system i kikkertteleskop 20x120 IV giver en skarp betragtning og ægte farver med effektiv kompensation for forskellige aberrationer. Kikkertteleskop 25x120 giver mulighed for kraftig, dynamisk observation med en overlegen plan betragtning, mens det samtidig leverer et bredt synsfelt (64,7˚ tilsyneladende synsfelt).

Kikkerthuset er lufttæt og vandtæt for at forhindre indtrængning af regn eller fugt og er dugfrit takket være nitrogenfyld. Kraftig korrosionsbeskyttelse og vibrationssikrede funktioner sikrer holdbarheden og er med til at opretholde maksimal ydelse i en lang levetid.

For at sikre en mere stabil betragtning og gøre det nemmere at observere kan begge modeller monteres på en særskilt søjlesokkel med adapter.

Kikkertteleskop 20x120 IV med gaffelfatning

Kikkertteleskop 25x120 med gaffelfatning og søjlestander (med adapter)

Vigtigste egenskaber

•    Stor frontlinsediameter på 120 mm giver klar betragtning med høj opløsning.
•    Kikkertteleskop 20x120 IV har et overlegent optisk system, der giver skarp betragtning med effektiv kompensation for forskellige aberrationer.
•    Kikkertteleskop 25x120 giver mulighed for kraftig, dynamisk observation, mens det samtidig leverer et bredt synsfelt (64,7˚ tilsyneladende synsfelt) med en overlegen plan betragtning.
•    Den store øjeafstand sikrer et klart synsfelt, og hornformede gummiøjekopper giver nemmere betragtning.
•    Et lufttæt og vandtæt kikkerthus forhindrer indtrængning af regn og fugt, og konstruktionen med nitrogenfyld forhindrer dug indvendigt i kikkerten. Kraftig korrosionsbeskyttelse og vibrationssikrede funktioner opretholder ydelsen i en lang levetid.
•    Kikkertteleskoperne er udstyret med solid gaffelfatning og er brugervenlige takket være muligheden for 360˚ vandret rotation og vipning fra -30˚ (nedad) til +70˚ (opad).
•    Brug af en robust søjlesokkel med adapter (ekstraudstyr) gør det nemmere at observere og sikrer en mere stabil betragtning.