28-03-2019

Nikons spejlløse system og COOLPIX P1000 med DF-M1-punktsigte modtager prisen "Red Dot Award: Product Design 2019"

Amsterdam, Nederlandene, 28. marts 2019: Nikon kan med glæde meddele, at dets nye spejlløse system og COOLPIX P1000 med DF-M1-punktsigte begge har modtaget prisen "Red Dot Award: Product Design 2019".

Et panel af designspecialister vurderede over 5.500 bidrag med hensyn til ni aspekter, herunder innovation, funktionalitet og holdbarhed.

Oversigt over vinderprodukterne:

Nikons spejlløse Z-system

Det nye spejlløse system er blevet anerkendt for sine nyskabelser inden for optisk fremstilling og spejlløs teknologi. Systemet består af to spejlløse kameraer – Z 7 og Z 6 – der er udstyret med en ny fatning med større diameter og suppleres af uovertrufne S-line NIKKOR Z-objektiver. Prikken over i'et er FTZ-fatningsadapteren, der gør det muligt at bruge Z-kameraerne med eksisterende NIKKOR-objektiver med F-fatning.

Kompakt digitalkamera med superzoom – COOLPIX P1000 og DF-M1-punktsigte

COOLPIX P1000 er blevet anerkendt for sine fremragende resultater inden for optisk teknik. Dets optisk zoom på 125x (svarende til 24-3.000 mm) er den kraftigste i et kompaktkamera og gjort det til det perfekte valg for hobbyfotografer.

DF-M1-punktsigtet har vundet årets Product Design-pris sammen med P1000. Dette monteringstilbehør er designet til at guide fotografer, der udnytter P1000-kameraets vidtrækkende zoomområde, og til at følge motiver præcist uden at skulle kigge igennem objektivet. 

Red Dot Design Award er en prestigefyldt international designkonkurrence, der er sponsoreret af Tysklands Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

De vindende produkter vil blive fremvist på en særudstilling fra den 8. juli 2019 til den 30. juni 2020 på Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland.

Du kan få flere oplysninger om Red Dot Design Award ved at gå til https://www.red-dot.org/