25-02-2019

Nikons spejlløse system og COOLPIX P1000 vinder priser ved 2019 iF Design Awards

Amsterdam, Holland, 25. februar 2019: Nikon kan med glæde offentliggøre, at dets spejlløse system og digitalkameraet COOLPIX P1000 har modtaget priser ved iF Design Awards inden for produktdisciplinen.

Den prestigefyldte globale iF Design Awards, der er sponsoreret af iF International Forum Design GmbH, anerkender ekspertise inden for produkter, kommunikation og emballage. I år blev over 6.375 bidrag fra 52 lande evalueret af et panel bestående af 67 anerkendte designspecialister. De deltagende produkter blev bedømt på innovation, funktionalitet, æstetik, ansvar og positionering.

Nikons spejlløse system

Nikons revolutionerende spejlløse system er baseret på verdens bredeste objektivfatning¹, der opfanger mere lys og byder på banebrydende optisk ydeevne til glæde for brugerne.

Systemet består af to spejlløse kameraer – Z 7 og Z 6 – der er udstyret med den nye fatning med større diameter og suppleres af S-line NIKKOR Z-objektiver. Disse suveræne objektiver er både lysstærke, knivskarpe og dæmpede, og de opsamler mere lys i hele billedet. Resultatet er en fantastisk detaljegrad, hele vejen ud til kanten. Prikken over i'et er FTZ-fatningsadapteren, der gør det muligt at bruge Z-kameraerne med eksisterende NIKKOR-objektiver med F-fatning.

¹ Pr. 23. august 2018

COOLPIX P1000

Nikons COOLPIX P1000 digitalkamera med supertele har verdens længste optiske zoom på hele 125x. Og med en brændvidde på 24-3.000 mm kan brugerne tage knivskarpe billeder og videoer, uanset afstanden til motivet. Dets lysstærke f/2,8-8 NIKKOR-objektiv og 16 MP billedsensor bidrager til et revolutionerende system, der er perfekt til sports-, natur- og rejsefotografer.

Du kan finde flere oplysninger på iF Design Awards' websted: https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019