24-10-2018

Bryllupsfotograf Nadia Meli officielt udnævnt som ny europæisk ambassadør for Nikon

Amsterdam, Holland, 24. oktober 2018 – Nikon Europe B.V. er stolte over at kunne byde bryllupsfotograf Nadia Meli velkommen som europæisk ambassadør for Nikon. Nadia slutter sig til en gruppe Nikon-fotografer, der har som mål at bruge de nyeste teknologier og deres viden om sociale trends til at præsentere vores æra på den bedst mulige måde.

Nadia er født i Italien, opvokset i Tyskland og bor i øjeblikket i Brighton i England. Hendes vej til livet som professionel fotograf begyndte i 2010, hvor hun, efter flere år som hobbyfotograf, blev bedt om at fotografere en vens bryllup professionelt. Siden da er hendes bryllupsfotografering hurtigt blevet til en fuldtidskarriere – defineret af hendes egen, unikke stil.

Denne stil er styret af Nadias vision og mål – at frembringe en følelse af at høre til. Hendes største kreative passioner er mennesker og deres historier, og hendes ambition som fotograf er at indfange disse to elementer på en naturlig måde – så de bringes til live i originale, enkle, intime og spontane billeder.

I 2018 har Nadia fortsat arbejdet med bryllupsfotografering og samtidig afholdt fotoworkshops, der har til formål at hjælpe andre med at finde deres eget kunstneriske udtryk og vision, ikke blot en "redigeringsstil".

Nadia Meli fortæller: “Fire ord definerer min fotograferingsstil: glad, ægte, intim, levende. Det er disse fire ord, jeg ønsker at viderekommunikere med mine billeder. Jeg har været Nikon-bruger i næsten hele min karriere, og denne teknologi har hjulpet mig med at udvikle min unikke stil. Jeg er så stolt over at være en del af det europæiske ambassadørprogram og slutte mig til nogle af de bedste fotografer, der findes.”

På dette års photokina-messe var Nadia en af de første fotografer i Europa, der afprøvede det spejlløse Nikon Z 7-kamera og NIKKOR Z 35mm f/1.8 S- og NIKKOR Z 24-70mm f/4 S-objektiverne.

"Jeg brugte Z 7 og de tilhørende objektiver ved flere bryllupper i august, hvor de blev afprøvet i en række forskellige situationer. Indendørs og udendørs, i dagslys, ved skumringstid og om natten – den fantastiske billedkvalitet og funktionerne til svag belysning kombineret med et let kamerahus og den lydløse lukker gør, at dette system er en bryllupsfotografs drøm. Jeg glæder mig til at eksperimentere videre."

Nikons europæiske ambassadørprogram

Nikons europæiske ambassadørprogram består af talentfulde og indflydelsesrige visuelle kunstnere, som bruger branchens nyeste teknologi og deres viden om sociale trends til at præsentere vores tid.

Du kan se mere om Nadias arbejde her:Nadia Meli

Om Nadia Meli

Nadia Meli er fotograf. Hun er født i Italien og opvokset i Tyskland. Hendes speciale er små, intime bryllupper over hele Europa. Hun har fotograferet hundredvis af bryllupper over hele verden, og hendes arbejde er blevet udgivet i adskillige blade og onlineblogs. Takket være sin unikke, naturlige og originale fotograferingsstil er hun blevet en berømt fotograf inden for sit felt. Nadia begyndte at undervise via workshops og onlinekurser i 2015, som fokuserer på udviklingen af fotografernes vision og hjælper dem med at finde deres eget kunstneriske udtryk og stil.

Ophavsretten © til alle billeder tilhører Nadia Meli