06-09-2018

Nikon demonstrerer sit nye spejlløse system i fuldformat på photokina 2018

I Halle 2.2 er der fokus på nye kameraer, objektiver og branchekendte højttalere

Amsterdam, Holland, 6. september 2018 – Nikon forbereder sig på endnu en gang at stjæle billedet ved verdens førende billedbehandlingsshow, photokina, i Köln. De besøgende får mulighed for både at se og røre de nyeste produkter, inklusive et kig på de nyligt præsenterede Nikon fuldformats spejlløse kameraer i FX-format med Z-fatning, objektiver og fatningsadapter til objektiver.

Besøgende på Nikons stand i Halle 2.2 kan også teste Nikons brede udvalg af professionelle DSLR-produkter, inklusive det prisvindende Nikon D850 i FX-format med et ISO-område på 64-25.600 og 45,7 MP skarphed, hvilket medfører den ultimative kombination af opløsning, hastighed og lysfølsomhed. Der vil også være mulighed for komme tæt på et bredt udvalg af Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver, som f.eks. den nyligt præsenterede begyndermodel D3500, megazoom COOLPIX P1000, samt det højtydende superteleobjektiv AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR og AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED – det første teleobjektiv i NIKKOR-sortimentet, der er udstyret med en indbygget 1,4x telekonverter.

På Nikon-standen kan man også møde berømte fotografer, der deler ud af deres erfaringer med at fotografere med Nikon-udstyr. Den anerkendte kunstfotograf og europæiske Nikon-ambassadør, David Yarrow, vil tale om sin stemningsskabende og medrivende fotografering af livet på jorden og de udfordringer, han har måttet overvinde for at opnå en så unik stil. Hans europæiske med-ambassadør, bryllupsfotografen Nadia Meli fra Italien, vil dele ud af sine oplevelser under testen af det nye Z-fatningssystem og dets kompatibilitet med både nye og eksisterende NIKKOR-objektiver. Den britiske fotograf og instruktør af urbane film, Rob Whitworth, den kommende stjerne Jamari Lior, den prisvindende fotograf og instruktør Pep Bonet, Ambassadøren for Nikon Nordic, Frøydis Geithus, samt sports- og nyhedsfotografen Lukas Schulze runder årets fantastiske deltagerliste af.

Dirk Jasper, Product Marketing Manager hos Nikon Europe kommenterer: "Vores nye spejlløse system understreger vores målsætning om at opnå en ny dimension inden for optisk ydelse ved at overskride grænserne med hensyn til opløsning, kvalitet og i sidste ende tilbyde løsninger på et nyt niveau til skaberne på udkig efter deres næste projekt. Nikon har en løsning til enhver fotograf, og deltagerne vil få mulighed for at føle, lære mere om og opleve det nye system sammen med vores andre brancheførende produkter.

Og takket være de fantastiske foredragsholdere, som vil dele deres oplevelser, udfordringer og råd som fotografer på Nikons scene, ser dette års photokina ud til at blive den bedste messe til dags dato."

Photokina er åben for publikum fra d. 26. til og med d. 29. september 2018. For at se de seneste nyheder og synspunkter samt det fulde program med foredrag – følg os på Twitter @NikonEurope. Deltag i samtalen på Twitter under #NikonPhotokina.