30-08-2018

FRA DE STORE DAGE TIL HVERDAGEN. OVERSTRÅL DET ORDINÆRE MED DET NYE D3500 DSLR-KAMERA

København, Danmark, 30. august 2018: Nikon lancerer det nye D3500, et kompakt 24,2 MP DSLR-kamera til begyndere, der kombinerer et robust design i topklasse med fremragende ydelse. Uanset om det drejer sig om store begivenheder eller almindelige hverdagssituationer, så kan brugerne optage billeder og videoer, der klart overstråler, hvad der er muligt med en telefon. Med lethed.

Det iøjnefaldende D3500-kamera indfanger utroligt detaljerede billeder i enhver belysning. Den store sensor og det brede lysfølsomhedsområde gør det muligt at optage den type ekstremt detaljerede billeder og videoer i fuld HD, som det ganske enkelt ikke er muligt at optage med en telefon. NIKKOR-objektivernes uovertrufne gengivelsesevne sikrer krystalklare resultater. Og kameraets robuste objektivfatning gør det nemt at udforske skønheden ved forskellige NIKKOR-objektiver: selv tungere teleobjektiver kan anvendes, uden at du behøver at bekymre dig om slitage.

For dem, der er nybegyndere i DSLR-fotografering, gør dette kamera det nemt at indfange ethvert stort øjeblik – og enhver hverdagsbegivenhed. Det raffinerede ergonomiske design omfatter et nyt dybt håndgreb og et knaplayout med bedre plads mellem knapperne. Kameraet ligger øjeblikkeligt behageligt i hånden, og der er masser af plads til, at brugerens tommelfinger kan hvile bag på kameraet. Det er nemt og problemfrit ag betjene kameraet. Nikons populære Guide-indstilling tager dine optagelser til det næste niveau ved at vise dig nøjagtigt, hvordan du skal justere indstillingerne, så du kan indfange de synsindtryk og følelser, som du gerne vil have med på billeder og i videoer. Og den lange batteribrugstid betyder, at du kan blive ved med at optage fra solopgang til solnedgang – og længere endnu.

Jordi Brinkman, Product Manager, Nikon Europe, siger: “D3500 er den perfekte indgang til fotograferingens verden. Kameraets behagelige design og nyttige optageindstillinger gør det nemt at optage billeder og videoer, som brugeren kan være stolt af. Og desuden kan du montere en hel række NIKKOR-objektiver i den robuste, pålidelige objektivfatning. Du vil hele tiden kunne udforske nye måder, hvorpå du kan optage fantastiske billeder, og SnapBridge gør det nemt at for dig at dele dine billeder, uanset hvor du befinder dig.”

Oversigt over de vigtigste funktioner

- DSLR-billedkvalitet. Den store 24,2 MP-sensor i DX-format og det brede ISO-område på 100-25.600 sikrer, at du kan optage fantastisk detaljerede billeder og videoer i fuld HD. Også når du optager i svagt lys.
- Altid dit bedste billede. Det knivskarpe autofokus får motiverne til at fremstå helt skarpe. Med de hurtige kontinuerlige optagehastigheder på 5 bps kan brugerne optage fem smukke billeder hvert sekund.
- Skabt til glæde. Lige fra telefoto-zoomobjektiver til prime-objektiver med vidvinkel – den stærke objektivfatning i metal betyder, at brugerne kan skifte objektiv igen og igen.
- Bygget til at holde. Det dybe greb betyder, at dette kamera øjeblikkeligt ligger perfekt i hånden. Der er god plads mellem knapperne, hvilket gør det nemt at betjene kameraet. Den lange batteribrugstid betyder, at du kan blive ved med at optage.
- Del dine billeder med andre. Med SnapBridge-appen til iOS og Android er der altid forbindelse mellem dit kamera og din smartphone/tablet. Det gør det nemt at dele smukke billeder i DSLR-kvalitet på et øjeblik.
- Eventyret starter her. Dette Nikon DSLR-kamera er en del af et fotograferingssystem med uendeligt mange muligheder, som kan vokse sammen med den enkelte bruger. Du kan blive endnu mere kreativ med de berømte NIKKOR-objektiver, Speedlights fra Nikon og meget mere. 

D3500 DSLR-Kamera forventes i butikkerne 20 september 2018 til en vejledende udsalgspris fra 4299kr. inkl. moms) på D3500 + 18-55mm AF-P VR og 3999 kr. inkl.moms på D3500 + 18-55mm AF-P non-VR).