02-09-2020

BEDRE GOLFSPIL MED DEN NYE COOLSHOT 40i GII LASERAFSTANDSMÅLER

Stockholm, Sverige, 2. september 2020: I dag lancerer Nikon den nye COOLSHOT 40i GII laserafstandsmåler til golfspillere – en opgradering af COOLSHOT 40i.

COOLSHOT 40i GII giver golfspillere en afgørende fordel takket være et meget større maksimalt måleområde på 7,5-1.460 m, der gør det nemmere at måle afstanden til flagpinden. LOCKED ON-teknologi sørger for, at afstanden til selve flagpinden måles, og ikke til baggrunden.

Denne laserafstandsmåler er udviklet til brug både ved almindeligt spil og under officielle turneringer, i og med at COOLSHOT 40i GII bruger to forskellige målemetoder: Indstillingen Golf (hældningsjusteret afstand og faktisk afstand) og indstillingen for visning af den faktiske afstand (kun den faktiske afstand). Det er nemt at skifte mellem indstillingerne med et enkelt tryk på en knap. Under turneringer kan dommerne tydeligt se LED-lampen til indikatoren af faktisk afstand blinke, der viser, at måling af stigning/fald ikke er i brug.

Ved normalt spil hjælper indstillingen Golf med dens hældningsjusterede afstand med at forbedre resultaterne på baner, hvor kuperet terræn gør det svært at bedømme afstande. HYPER READ-teknologi giver øjeblikkelig afstandsmåling på ca. 0,3 sekund, mens det kompakte og lette hus gør afstandsmåleren behagelig at bruge på lange dage på banen.

Den nye COOLSHOT 40i GII er det perfekte valg for golfspillere, der gerne vil være lidt skarpere på banen.

*Hvis man ønsker at bruge COOLSHOT under en officiel turnering, bør man tjekke de lokale regler på forhånd.

Vigtigste egenskaber

・ Måleområde: 7,5-1.460 m
・ LOCKED ON-teknologi*: LOCKED ON-ikonet viser afstanden til det nærmeste mål.
Ved måling af overlappende mål vises afstanden til det nærmeste mål med et LOCKED ON-ikon i søgeren. På en golfbane vises det f.eks. tydeligt, at afstanden til flagpinden er blevet målt, selv med træer i baggrunden.
・ Hurtig og stabil måling, uanset afstanden – HYPER READ.
・ Viser måleresultatet på ca. 0,3 sekund.
・ Indstillingen Golf viser hældningsjusteret afstand (vandret afstand ± højde), som er en indikator for, hvor langt man skal slå bolden, og praktisk, når man spiller golf på en bane med bakket terræn – ID-teknologi (stigning/fald).
・ To indstillinger til visning af målinger: Indstillingen for visning af faktisk afstand og indstillingen Golf (hældningsjusteret afstand og indstillingen for faktisk afstand) anvendes. Det er nemt at skifte mellem de to indstillinger med et enkelt tryk på en knap. Indstillingen for visning af faktisk afstand kan bruges til officielle golfturneringer, og indstillingen Golf viser en afstand som vejledning til, hvor langt bolden skal slås.
・ Indikatoren af faktisk afstand bruges til at vise, at målefunktionen for stigning/fald (ID-teknologi) ikke anvendes. Ved indstillingen for visning af faktisk afstand blinker indikatoren grøn, mens enheden er tændt. Iagttagere kan tydeligt se, at målefunktionen for stigning/fald (ID-teknologi) ikke anvendes.
・ Prioritering af nærmeste mål anvendes. Ved måling af overlappende mål vises afstanden til det nærmeste mål – praktisk ved måling af afstanden til en flagpind på en green med træer i baggrunden.
・ Enkelt eller løbende måling (op til 8 sekunder).
・ Førsteklasses 6x monokular med flerlagsbelægning giver en lysstærk, klar visning.
・ Stort okular giver nem betragtning (18 mm).
・ Design med lang øjeafstand gør det nemt for brugere med briller at bruge måleren.
・ Regntæt ‒ Svarende til JIS/IEC-beskyttelsesklasse 4 (IPX4) (under Nikons testforhold).

* Enkelte målinger: Ved måling af overlappende mål og visning af afstanden til det nærmeste mål ses LOCKED ON-ikonet.
* Løbende måling: LOCKED ON-ikonet vises, når de viste tal skifter til et nærmere mål.