Nikon Imaging | Danmark | Europa

Service

Medlemmer i NPS og NPU har adgang til vort professionelle support team og kan få hurtig hjælp af vort kvalificerede supportpersonale, når det gælder servicespørgsmål, softwareprogrammer og andre supportønsker.

Som NPS-medlem behøver du aldrig at være bange for ikke at kunne udføre et job, fordi dit udstyr skal serviceres eller repareres. NPS-medlemmer har adgang til service med garanteret servicetid på højst 72 timer. Og får vi alligevel brug for yderligere tid til at føre dit udstyr tilbage til toptilstand, så kan du låne professionelt udstyr af os i hele den periode, hvor vi arbejder med dit udstyr. Med hensyn til låneudstyr, får du så vidt muligt identisk udstyr udleveret, men vi kan ikke garantere, at du altid kan låne præcis det samme grej, som du har indleveret til service eller reparation.

NPU medlemmer har adgang til samme højkvalitetsservice som NPS medlemmer, men kan ikke garanteres en servicetid på højst 72 timer og har ikke mulighed for at låne erstatningsprodukter i servicetiden.

Autoriserede serviceværksteder

DFA Service Aps.
Hejrevej 39
Postboks 992
2400 København NV
Danmark

www.dfaservice.dk

Tlf: +45 38887868
Fax: +45 38887869
service@dfaservice.dk