06-07-2022

NIKON ANNONCERER SENESTE FIRMWAREOPDATERING TIL Z 9

Amsterdam, Holland, 6. juli 2022: Nikon kan med glæde annoncere udgivelsen af firmwareversion 2.10 til sit topkamera, det spejlløse kamera i fuldformat, Nikon Z 9.

Opdateringen introducerer en ny effektiv funktion til reduktion af støjstriber, som, når den er aktiveret i billedoptageindstilling, gør det muligt at finjustere lukkertiden i mindre trin. Tidligere kunne lukkertider tilpasses til 1/3 eller 1/2 EV, men det nye fremskridt giver brugerne mulighed for at justere lukkertider helt ned til 1/96* EV.

Muligheden for at justere lukkertider mere præcist end nogensinde før gør det muligt at kontrollere effekten af støjstriber – selv når skilte og højfrekvent LED-belysning er synligt under optagelse.

Opdateringen vil også forbedre AF-tracking-ydelsen, især ved optagelse af små motiver – særligt dem, der kun fylder en lille del af billedet. Derudover er fokusnøjagtigheden blevet forfinet, når øjen- eller ansigtsregistrerings-AF bruges med kontinuerlig AF (AF-C). Disse opdateringer vil hjælpe fotografer og videografer til at få mere stabile optagelser.

Nikon stræber konstant efter at imødekomme brugernes behov gennem regelmæssige firmwareopdateringer, der giver nyttige funktioner.

* Når effektiv reduktion af støjstriber er aktiveret, kan lukkertiden finjusteres i meget små trin ved hastigheder mellem 1/8000 og 1/30s.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.