14-04-2022

Nikon udvikler fjernbetjeningsgreb MC-N10 til Nikon Z-fatningssystemet

Stockholm, Sverige, 14. april 2022: Nikon kan med glæde annoncere udviklingen af fjernbetjeningsgreb MC-N10 til spejlløse kameraer, som anvender Nikon Z-fatningen.

Fjernbetjeningsgreb MC-N10 er et tilbehør, der tillader fjernbetjening af spejlløse Nikon-kameraer med Z-fatning via en kablet forbindelse. Det kan styre forskellige funktioner i Nikons spejlløse kameraer, hvilket øger effektiviteten af videooptagelse med en lille besætning og udvider mulighederne for videooptagelse. Det kan også bruges til optagelse af stillbilleder.

Nikon vil fortsat bidrage med udviklingen af billedkultur i håbet om at udvide mulighederne for billedskabende udtryk, både i videoer og stillbilleder.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger og professionelle kameraer til objektiver, systemtilbehør og optik til sport og fritid – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.
Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende fotoudstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau. Den prisbelønnede optik til sport og fritid bringer verden tættere på for aktiviteter lige fra fugle- og stjernekiggeri til teater, golf og rejser.
Som betroet visionær partner forener Nikon alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.