21-04-2022

NIKON UDGIVER VER. 1.2.0 AF NX FIELD – ET SYSTEM TIL FJERNSTYRET OPTAGELSE TIL PROFESSIONELLE BILLEDBUREAUER

Stockholm, Sverige, 21. april, 2022: Nikon kan med glæde annoncere udgivelsen af Ver. 1.2.0 af NX Field, den seneste version af systemet til fjernstyret optagelse til professionelle billedbureauer. Softwareopdateringen understøtter yderligere funktionerne i Z 9, Nikons spejlløse kamera i fuldformat.

Ver. 1.2.0-opdateringen gør det muligt for Z 9-brugere nemt at registrere ni motivtyper. Det omfatter verdens største udvalg af motiver, herunder mennesker, hunde, katte, fugle, cykler, motorcykler, biler, tog og fly, og giver mulighed for mere nøjagtig motivindfangelse, selv via fjernbetjening. Derudover understøtter opdateringen Z 9-funktionen Billedoptagelse med høj hastighed*, som har verdens hurtigste** billedhastighed på 120 bps. Det muliggør fjernoptagelse af de altafgørende øjeblikke, som det blotte øje kan gå glip af, men som er så vigtige for sports- og nyhedsfotografer.

Ydermere muliggør Dual-Stream-teknologien, der er indbygget i Z 9, Live View-visning på en smartphone eller tablet med meget lille forsinkelse og ingen frysning under kontinuerlig optagelse. Det garanterer pålidelig optagelse, så man ikke går glip af de vigtige øjeblikke, selv med fjernbetjening. Denne teknologi, kombineret med den seneste NX Field-softwareopdatering og et kamerahus, der er designet, så der ikke er behov for en mekanisk lukker, gør Z 9 til det perfekte valg for professionelle fotografer.

Nikon vil fortsætte med at levere opdateringer til NX Field for at støtte professionelle fotografer, der er aktive med at rapportere på frontlinjen.*Med AF/AE-tracking. Kun JPEG normal billedkvalitet. Antallet af billeder, der kan optages, er lavere end ved kontinuerlig optagelse med høj hastighed. Det tilrådes at bruge et anbefalet kort. Med indstillingen C30 kan der tages billeder på cirka 45-megapixel med 30 bps. 

**Blandt spejlløse kameraer på markedet pr. 28. oktober 2021, baseret på Nikon-undersøgelser.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger og professionelle kameraer til objektiver, systemtilbehør og optik til sport og fritid – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.
Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende fotoudstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau. Den prisbelønnede optik til sport og fritid bringer verden tættere på for aktiviteter lige fra fugle- og stjernekiggeri til teater, golf og rejser.
Som betroet visionær partner forener Nikon alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.