08-04-2020

NIKONS MEDDELELSE I RELATION TIL COVID-19

Vi oplever en hidtil uset situation i hele verden som følge af COVID-19-pandemien og vil gerne forsikre dig om, at sikkerheden for vores kunder, medarbejdere og de samfund, vi fungerer i, fortsat er vores allervigtigste opgave.

Vi følger situationen tæt og efterkommer myndighedernes råd i hvert enkelt land. I Europa har vi taget skridt til at lukke kontorer og arbejde hjemmefra, hvor det er nødvendigt, som anbefalet af myndighederne.

En del af personalet i serviceafdelingen vil i denne tid arbejde udenfor kontoret for at begrænse risikoen for infektion. Dette påvirker den sædvanlige reparationstjeneste, vi leverer.

Derfor anbefaler vi, at hvis en reparation ikke er nødvendig omgående, så beder vi dig vente med at sende dit udstyr frem til os, mens vi tager disse forholdsregler, da vi ikke kan forpligte os til vores sædvanlige serviceniveau. Men skulle det være nødvendigt, beder vi dig venligst indlevere dit udstyr hos din forhandler.

Vi beklager de mulige ulemper og takker for din forståelse, mens vi gennemgår og håndterer den aktuelle situation. Telefonsamtaler og e-mails håndteres helt som sædvanligt, og har du brug for hjælp, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil fortsætte med at holde dig opdateret i takt med, at situationen ændres.

Så længe der fortsat er usikkerhed omkring produktion og forsyning, vil vi løbende bringe opdateringer om forsyning og service.  Vi gennemgår dagligt vores procedurer for hele tiden at kunne sikre så ensartet et serviceniveau som muligt.

 Du kan være forvisset om, at Nikon-teamet i Europa er der for dig. Vi vil gerne opmuntre alle til at tage alle nødvendige forholdsregler for at forblive raske og passe på hinanden i denne tid. Vi er sammen i denne situation.