08-01-2019

NIKON LEVERER BILLEDSKABENDE FORNYELSER PÅ CES 2019, EN AF VERDENS STØRSTE FORBRUGERELEKTRONIKMESSER

København, Danmark, 8. januar 2019: Nikon udstiller på CES 2019, en af verdens største internationale forbrugerelektronikmesser, som afholdes hvert år i Las Vegas, Nevada, i år i dagene 8.-11. januar 2019.

Det spejlløse Z-fatningssystem vil blive udstillet på Nikons stand sammen med NIKKOR Z 14-30mm f/4 S, et nyt højtydende ultravidvinkelzoomobjektiv i NIKKOR Z S-Line-serien, der fungerer sammen med Nikon Z-fatningssystemet.

Som en del af udstillingen af Z-serien vil der blive demonstreret nye funktioner som Eye AF (øjesøgende autofokus) og understøttelse af RAW-videoudgangssignal. Disse funktioner er en del af en ny firmwareopdatering, der for tiden udvikles til de to fuldformat, spejlløse kameraer Nikon Z 7 og Z 6.

Z-serien er skabt så fleksibelt, at den løbende kan møde nye forbrugerbehov og derved tilbyde fremtidens billedskabende oplevelser, som kan styrke brugernes kreative intentioner.

NYE PRODUKTER, DER VISES

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S, et ultravidvinkelzoomobjektiv, der er kompatibelt med Nikon Z-fatningssystemet og en del af S-Line-serien af objektiver

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S er et fuldformat (Nikon FX-format), ultravidvinkelzoomobjektiv, der dækker et brændviddeområde fra 14 mm til 30 mm med en konstant maksimumblænde på f/4 gennem hele zoomområdet. NIKKOR Z 14-30mm f/4 S er verdens første* ultravidvinkelzoomobjektiv i fuldformat, der muliggør direkte montering af filtre, selv om det har en brændvidde, der starter ved 14 mm.

Objektivets kombination af overlegen optisk ydelse og kompakt størrelse er blevet muliggjort takket være det nye Z-fatningssystem. Det højtydende NIKKOR Z 14-30mm f/4 S sætter med sin overlegne mobilitet og betjening brugerne i stand til at få en dynamisk billedvinkel til stillbilleder og videoer.

DEMONSTRATION AF KAMERAER MED NY FIRMWARE

En række nye funktioner vil blive føjet til den firmware, som for tiden udvikles til Z 7 og Z 6, og som vil blive demonstreret på CES 2019:

Eye AF
Eye AF (øjesøgende autofokus) gør det nemt at finde motivets øjne og gør fokusering lettere. Den vil gøre det let at tage fotos, hvor fokus skal ligge meget præcist i motivets øje, som for eksempel ved portræt- og gadefotografering.

Understøttelse af RAW-video-udgangssignal
Nikon udvikler for tiden en funktion, der fungerer sammen med ATOMOS Ninja V og skaber videoudgangssignal i RAW-format ved hjælp af ProRes RAW codec.

CFexpress
En funktion, der snart vil finde vej til Z 6 og Z 7-kameraer er kompatibilitet med CFexpress, som er kompatibelt med XQD hukommelseskort.

*  Blandt udskiftelige objektiver i FX-format til digitalkameraer med udskiftelige objektiver med et brændviddeområde, der starter ved 14 mm eller lavere, og som kan fås på markedet pr. 8. januar. Baseret på Nikons research.

NOTE TIL REDAKTØRERNE

Specifikationer, design, produktnavne og medfølgende tilbehør kan variere fra land til land eller område. Specifikationer og udstyr kan ændres uden varsel eller forpligtelse for fabrikanten.