14-02-2017

Aflysning af lanceringen af DL-serien af premium kompaktkameraer

Nikon Corporation meddelte den 13. februar 2017, at salget af den længe ventede DL-serie af premium kompaktkameraer, DL18-50 f/1.8-2.8, DL24-85 f/1.8-2.8 og DL24-500 f/2.8-5.6, er blevet aflyst.

Oprindeligt var en lancering af DL-serien planlagt til at finde sted i juni 2016. Men efter at det blev klart, at der var problemer med det integrerede kredsløb til billedbehandlingen, blev lanceringen udsat på ubestemt tid. Lige siden har alle involverede medarbejdere arbejdet yderst hårdt på at udvikle produkter, som vore kunder ville blive tilfredse med. Imidlertid er det nu besluttet, at lanceringen af DL-serien aflyses på grund af bekymringer omkring produkternes rentabilitet set i lyset af stigningen i udviklingsomkostningerne og et forventet lavere salg på grund af et vigende marked.

Vi undskylder dybt over for alle, der er berørt af denne beslutning, specielt over for de kunder, der har ventet så længe på lanceringen af kameraerne, samt detailforretninger og andre, hvis forretning nu bliver berørt på grund af de gener, som denne beslutning måtte medføre.