28-10-2021

Nikon udvikler NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, et supertelefoto-prime-objektiv med indbygget 1,4x telekonverter til Nikon Z-fatningssystemet

Stockholm, Sverige, den 28. oktober 2021: Nikon kan med glæde annoncere udviklingen af NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, et supertelefoto-prime-objektiv til spejlløse kameraer i fuldformat (Nikon FX-format), som anvender Nikon Z-fatningen.

* Udseendet af det faktiske produkt kan afvige fra billedet vist ovenfor.

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, det første NIKKOR Z supertelefoto-prime-objektiv, er et S-Line NIKKOR Z-objektiv udviklet med en stræben efter ultimativ optisk ydeevne. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S leverer realistiske og enestående billeder med smuk bokeh og høj opløsning.

Objektivet har en indbygget 1,4x telekonverter samt en ny belægning, der giver den højeste antireflekterende ydelse i NIKKOR-objektivernes historie. Med nem betjening og et design, der understøtter videooptagelse, hjælper NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S professionelle fotografer med at udtrykke deres kreativitet i billedskabelsen.

Nikon vil fortsætte med at udvikle en ny dimension inden for optisk ydeevne og imødekomme brugernes behov og bidrage til udviklingen af billedkultur med håb om at udvide mulighederne for fotografisk udtryk.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.