13-10-2021

NIKON PRÆSENTERER NYT, ALSIDIGT ZOOMOBJEKTIV I DX-FORMAT I NIKKOR Z-SERIEN

Stockholm, Sverige, den 13. oktober 2021: Nikon introducerer i dag det nye objektiv NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, der tilbyder fornem billedkvalitet og alsidighed til dem, der optager med vidvinkel-, standard- eller telefotobrændvidde.

Det avancerede DX-objektiv er en ideel rejseledsager og har overlegen optik både ved optagelse på afstand og tæt på, hvilket betyder, at det kan bruges i ethvert fotografisk scenario – fra bølgende landskaber til kunstfærdige portrætter.

Objektivet er nemt at bruge og ideelt til dem, der er vant til smartphone-fotografering, da der ikke er behov for en stor udstyrstaske. Det vejer kun 315 g, og brændvidden på 18-140 mm giver optimal balance mellem den lette vægt, der er nødvendig for overlegen mobilitet, og muligheden for at indfange typiske motiver på en rejse.

Nikons indbyggede vibrationsreduktionssystem modvirker hånd- og kamerarystelser, så brugerne kan optage med lukkertider, der er op til fem trin længere. Det resulterer i knivskarpe billeder uden slør selv under dårlige lysforhold, uanset om det er et stemningsfyldt interiørbillede eller optagelse af bybilleder om natten.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR understøtter også skarp og jævn videooptagelse, hvilket understreger objektivets status som tag mig med overalt-objektiv. Autofokus er hurtig og fungerer perfekt med Z-kameraets øjenregistrerings-AF og holder fokus lige der, hvor man vil have den. Resultatet er smukke optagelser fra rejser og eventyr.

DX-objektivet er designet med beskyttelse mod elementerne og inkluderer effektiv forsegling mod støv og vanddråber, så det kan bruges i de fleste omgivelser.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – din perfekte rejseledsager:

• Et alsidigt zoomobjektiv i DX-format med overlegen optik
• Kompakt og let hus, der er perfekt, når man er på farten
• Kraftfuldt 7,8x zoomobjektiv, der bringer motivet tættere på end nogensinde tidligere
• Utrolig tætteste fokusafstand på 0,20 m ved vidvinkel-brændvidder
• Takket være vibrationsreduktion kan brugeren optage med lukkertider, der er op til 5 trin længere uden kamerarystelser
• Elektromagnetisk blændemekanisme, der bruger signaler fra kameraet til endnu mere præcis blændestyring og ensartet, stabil eksponeringskontrol
• Fantastisk til videoer og stillbilleder, med brugervenlige knapper
• Forseglet for at beskytte mod støv og dråber

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.