28-12-2021

Nikon udgiver ny firmware til den spejlløse topmodel Nikon Z 9

Amsterdam, Holland, 28. december 2021: I dag kan Nikon med glæde annoncere, at firmwareversion 1.10 til den spejlløse topmodel Z 9 er planlagt til udgivelse og vil kunne downloades den 5. januar 2022 fra Nikons downloadcenter og via SnapBridge-mobilappen.

Firmwareversion 1.10 til Z 9 vil i høj grad forbedre muligheden for kontinuerlig optagelse med høj hastighed.

Når du optager med 20 bps i [High Efficiency RAW + JPEG BASIC (L)], vil optagelsens varighed kunne forøges fra de hidtidige cirka 3 sekunder til verdens længste*1 på cirka 15 sekunder*2.

Ved optagelse med 20 bps i [High Efficiency RAW★ + JPEG BASIC (L)] eller [JPEG FINE (L) + JPEG BASIC (S)] kan optagelsens varigheden øges fra de hidtidige cirka 3 sekunder til cirka 8 sekunder*2.
Forbedringen af kontinuerlig optagelse med høj hastighed vil yderligere understøtte optagelse med høj opløsning af afgørende øjeblikke med motiver i hurtig bevægelse.

Derudover vil en fremtidig firmwareopdatering føje en række videofunktioner samt yderligere forbedret betjening og funktionalitet til både stillbilleder og videoer.

*1 Når du optager med 20 bps i [RAW + JPEG] med spejlløse kameraer med en billedsensor på 30 megapixel eller mere, som kan fås pr. 28. december 2021. Baseret på Nikons research.
*2 Ved brug af objektivet NIKKOR Z 50mm f/1.8 S og hukommelseskortet ProGrade Digital Cobalt 1700R 325GB. Varigheden afkortes, hvis kortet i plads 2 er valgt til sikkerhedskopiering, eller TIL er valgt for automatisk forvrængningskontrol osv.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer, objektiver, systemtilbehør og sportsoptik – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.
Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.
Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.