11.11.2021

NIKON SAMARBEJDER MED NISSIN JAPAN LTD. OG PROFOTO

Amsterdam, Holland, d. 11. november 2021: Nikon kan med glæde meddele, at virksomheden nu samarbejder med Nissin Japan Ltd. og Profoto AB om at udvikle speedlight- og studiebelysningsprodukter.

Nissin Japan Ltd. har mere end 60 års erfaring med produktion af speedlights, mens Profoto AB er verdens førende producent af belysningsudstyr til professionelle fotografer. Begge virksomheder har allerede lanceret en lang række speedlight-produkter, der er kompatible med Nikon-kameraer. Dette samarbejde vil forøge kompatibiliteten specifikt med spejlløse kameraer fra Nikon og udvide Nissin Japan Ltd.’s og Profoto AB’s produktudvalg.

Det vil medføre et større antal pålidelige funktioner for brugere af Nikon-kameraer, og give dem flere valg og muligheder for at udtrykke sig med billeder.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør og sportsoptik – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videofotografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.