05-08-2021

NIKON LANCERER TRE NYE LASERAFSTANDSMÅLERE, DER KAN VIDEREUDVIKLE GOLFSPILLERNES GAME

Stockholm, Sverige, 5. august 2021: Nikon lancerer i dag tre nye laserafstandsmålere; COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED og COOLSHOT 50i. De er designet til golfspillere og udstyret med ny, innovativ teknologi, der giver et realistisk, roligt og stabilt udsyn over banen takket være Nikons førsteklasses optik.

COOLSHOT PROII STABILIZED er Nikons mest avancerede laserafstandsmåler nogensinde. Den er udstyret med samme stabiliseringsteknologi som dens forgænger, COOLSHOT PRO STABILIZED, der har fået fremragende brugeranmeldelser. Laserafstandsmåleren, der kan måle op til 450 meter, stabiliserer brugerens udsyn ved at reducere håndrystelser og andre faktorer fra omgivelserne, hvilket giver et klart og præcist overblik over banen. Dens DUAL LOCKED ON ECHO-teknologi oplyser brugeren om, at afstanden til flagpinden er blevet målt, hvilket hjælper med at ramme pinden præcist med både et visuelt og hørbart signal, når en præcis måling er foretaget (“locked on”).

COOLSHOT PROII STABILIZED har fire visningsindstillinger, bl.a. en golfindstilling, der viser den hældningsjusterede afstand, som kan være afgørende for slag op og ned ad bakke. Desuden kan man vælge indstillingen Faktisk afstand, hvor indikatoren af faktisk afstand viser, om man overholder reglerne for konkurrencespil. Den lette og vandtætte laserafstandsmåler kan benyttes under alle slags forhold.

COOLSHOT LITE STABILIZED, som kan måle op til 450 meter, anvender stabiliseringsteknologi, som reducerer vibrationer forårsaget af håndbevægelser med ca. 80 %, hvilket giver et klart overblik over terrænet. Laserafstandsmåleren er udstyret med LOCKED ON-teknologi med et visuelt signal, som oplyser om afstanden til det nærmeste mål. Den har to visningsindstillinger: en golfindstilling (hældningsjusteret afstand og faktisk afstand) samt indstillingen Faktisk afstand. Den regntætte laserafstandsmåler kan bruges i regnvejr og fungerer i et stort temperaturinterval.

Den tredje laserafstandsmåler, der lanceres, er COOLSHOT 50i, som kan måle op til 360 meter. Den er designet til enkel og praktisk brug med en indbygget magnet, så den nemt kan sættes på en golfbag eller vogn. DUAL LOCKED ON QUAKE-funktionen informerer om, at afstanden til flagpinden er blevet målt, med et visuelt signal og en kort vibration. COOLSHOT 50i har de samme to målemetoder som COOLSHOT LITE STABILIZED: en golfindstilling (hældningsjusteret afstand og faktisk afstand) samt indstillingen Faktisk afstand, der begge hjælper med at slå det mest præcise slag. Laserafstandsmåleren er også regntæt, så den kan bruges i vådt vejr.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optiske teknologi – fra forbruger- til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne, hvor den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.