29-06-2021

NIKON UDVIKLER NYT HØJTYDENDE ZOOMOBJEKTIV I Z-SERIEN

Stockholm, Sverige, 29. juni 2021: Nikon annoncerer i dag udviklingen af NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – et højtydende zoomobjektiv til spejlløse kameraer i APS-C-format (Nikon DX-format), som anvender Nikon Z-fatningen. Objektivet er planlagt til frigivelse senere på året.

* Produktets udseende kan afvige fra billedet vist ovenfor.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR understøtter optagelse af en lang række motiver – fra vidvinkel til telefotobrændvidder og korte afstande. Det kompakte og lette objektiv muliggør optagelse af stillbilleder og videoer i mange forskellige situationer.

Udviklingen understreger Nikons stadige stræben efter en ny dimension inden for optisk ydeevne. Nikon fortsætter ikke blot med at imødekomme brugernes behov, men bidrager også til udviklingen af den billedskabende kultur og til en udvidelse af mulighederne for billedudtryk.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optiske teknologi – fra forbruger- til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne, hvor den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.