02-06-2021

Nikon udvider sit sortiment af objektiver med Z-fatning med udviklingen af NIKKOR Z 28mm f/2.8 og NIKKOR Z 40mm f/2

Stockholm, Sverige, 2. juni 2021: Nikon kan med glæde annoncere udviklingen af NIKKOR Z 28mm f/2.8 og NIKKOR Z 40mm f/2. De nye kompakte og lette prime-objektiver er fremstillet til spejlløse kameraer i fuldformat (Nikon FX-format), som anvender Nikon Z-fatningen. Objektiverne er planlagt til lancering i 2021.

NIKKOR Z 28mm f/2.8

NIKKOR Z 40mm f/2

NIKKOR Z 28mm f/2.8 bliver udviklet som et vidvinkel-prime-objektiv, der er perfekt til hverdagens snapshots. I modsætning hertil er NIKKOR Z 40mm f/2 designet som et standard-prime-objektiv, der giver brugerne mulighed for nemt at nyde bokeh som en del af deres fotografiske udtryk. Begge objektiver vil være nemme at bruge i en lang række dagligdags scenarier for mange forskellige brugere, herunder dem, der ikke er vant til spejlløse kameraer.

Nikon vil fortsætte med at udvikle en ny dimension inden for optisk ydeevne for at imødekomme brugernes behov. Dette bidrager i sidste ende til en bredere udvikling af en billedskabende kultur med håb om at udvide mulighederne for fotografering.

* Objektivernes udseende kan afvige fra billedet vist ovenfor.

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optiske teknologi – fra forbrugerkameraer til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne, hvor den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener Nikon alle typer af indholdsudviklere gennem selskabets engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.