22-04-2021

Ni Nikon-produkter modtager "Red Dot Award: Product Design 2021"

Amsterdam, Holland, 22. april 2021: Nikon kan med glæde meddele, at ni af virksomhedens produkter har modtaget "Red Dot Award: Product Design 2021"- heriblandt Nikons ypperste DSLR-kamera, D6, og den anden generation af spejlløse kameraer, Z 7II og Z 6II.

Bidrag fra omkring 60 lande blev indsendt og blev bedømt af et panel bestående af anerkendte designspecialister fra hele verden. Produkterne blev vurderet ud fra aspekter som deres innovation, funktionalitet, ergonomi og holdbarhed.

De vindende produkter vises i en onlineudstilling, der afholdes fra den 21. juni 2021. De vil også være med på den særlige udstilling "Design on Stage", der bliver afholdt den 22. juni 2021 på Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland.

Nikons vindende produkter i "Red Dot Award: Produktdesign 2021" omfatter:

Nikon D6 digitalt SLR-kamera i fuldformat

D6-modellen er flagskibet blandt Nikons digitale SLR-kameraer. Kameraet er udstyret med det mest kraftfulde AF-system i Nikons historie, og det giver den nødvendige støtte til professionelle sportsfotografer og fotojournalister, så de kan præstere deres bedste. I kombination med det omfattende sortiment af NIKKOR F-objektiver er fotografer i stand til at tage enestående billeder af afgørende øjeblikke med større nøjagtighed.

Nikon Z 7II og Nikon Z 6II spejlløse kameraer i fuldformat, powerbatterigreb MB-N11

Z 7II og Z 6II er anden generation af de spejlløse kameraer, der følger efter Z 7 og Z 6, hvor Z-fatningen blev introduceret. Pålidelighed og brugervenlighed er blevet forbedret takket være den dobbelte EXPEED 6, som øger antallet af optagelser med en enkelt serie kontinuerlige optagelser samt muliggør understøttelse af to kortpladser, der imødekommer brugernes behov. 

Powerbatterigrebet MB-N11 er ideelt til lodret optagelse og øger antallet af mulige optagelser, samtidigt med at det giver et fast og behageligt greb. Med powerbatterigrebet MB-N11 kan du skifte batterier undervejs, og det er velegnet til længere optagelser, for eksempel når du optager video eller tager billeder til time-lapse-videoer.

NIKKOR Z f/2.8 zoomobjektivserie til spejlløse kameraer

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S, NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S og NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S er zoomobjektiver, der opretholder en konstant stor maksimumblænde på f/2,8 i hele zoomområdet. Introduktion af en fatning med stor diameter har muliggjort høj fleksibilitet i objektivdesign og forbedret den optiske ydeevne betydeligt. Disse objektiver dækker en bred vifte af brændvidder - 14 mm til 200 mm - og udvider mulighederne for fotografiske udtryk i en lang række motiver, fra landskaber og portrætter til dyreliv.

10x25 STABILIZED kikkert

10x25 STABILIZED er den første kompakte kikkert fra Nikon, der er udstyret med STABILIZED-funktionen. Det kompakte og lette foldbare hus med dobbelt hængsel er velegnet ikke kun til langvarig brug, men også til brug med én hånd.

ECLIPSE Ei mikroskop til undervisningsbrug

ECLIPSE Ei, mikroskop til undervisningsbrug, er designet til intuitiv betjening og en forbedret læringsoplevelse. Onlinevejledningen giver hurtig og nem adgang til selvstudier, der giver studerende mulighed for at lære uafhængigt.

Red Dot Design Award er en konkurrence i verdensklasse, der har været afholdt i 65 år. Der er flere oplysninger på webstedet: https://www.red-dot.org/

Om Nikon

Nikon er en førende leverandør af produkter og tjenester til billedskabelse. Den innovative optikteknologi – fra forbruger til professionelle kameraer og fra objektiver til systemtilbehør – er resultatet af over 100 års erfaring. Nikon er globalt anerkendt for at sætte nye standarder inden for design og ydeevne med den revolutionerende Z-serie af spejlløse kameraer og NIKKOR Z-objektiver, der repræsenterer en ny dimension af optiske egenskaber.

Nikon bestræber sig på at være førende inden for billedskabende kultur og at gøre det muligt for nogle af verdens bedste billedkunstnere at nå deres kreative potentiale gennem visuel historiefortælling. Det prisvindende udstyr giver fotografer og videografer mulighed for at realisere deres kreative vision på højeste niveau.

Som betroet visionær partner forener vi alle typer af indholdsudviklere gennem vores engagerede fællesskab, uovertrufne tekniske ekspertise og adgang til uddannelsesressourcer via initiativer som Nikon School.

Yderligere oplysninger om Nikons prisvindende produkter kan fås her: www.europe-nikon.com