07-01-2020

NÅ LÆNGERE UD MED DET NYE COOLPIX P950 SUPERZOOM

Stockholm, Sverige, 7. januar 2020: Nikon føjer nu COOLPIX P950, der brillerer med fantastiske 83x optisk zoom, til sit imponerende sortiment af bridge-kameraer. Dette robuste superzoom-kamera efterfølger COOLPIX P900 med en række efterspurgte funktioner, der gør det usædvanligt let at optage fjerne motiver med en ekstraordinær detaljerigdom – både i fantastiske nærbilleder og utroligt skarpe 4K-videoer.

Med sin store rækkevidde er COOLPIX P950 den ideelle ledsager for fotografer, der ønsker at fotografere fugle eller dyreliv eller at spotte fly i det fjerne. Den 83x optiske zoom har en brændvidde på 24-2.000 mm¹, mens man med 166x Dynamic Fine Zoom digitalt udvider den øvre grænse til utrolige 4.000 mm².

Dyrelivs- eller fuglefotografer, der optager ved daggry eller i skumringen, opnår fantastiske resultater takket være det lysstærke NIKKOR-objektiv med en maksimumblænde på f/2,8. Billedkvaliteten er i top, selv når man optager med høj zoom. Videoentusiaster kan foretage åndeløst gode 4K-videooptagelser af flygtige motiver, og brugerne kan justere vigtige eksponeringsindstillinger, mens de optager, hvilket er ideelt under skiftende lysforhold. COOLPIX P950 understøtter også RAW-billedoptagelse i NRW-filformat, så brugerne kan få mest muligt ud af avancerede billedbehandlings- og redigeringsprogrammer. Og en tilbehørssko i fuld størrelse muliggør anvendelse af Nikon-tilbehør som f.eks. mikrofoner, Speedlights eller punktsigter.

Gabriela Januario, Commercial Planning Manager hos Nikon NNE, fortæller: "COOLPIX P950 er en funktionspakket efterfølger til COOLPIX P900, der revolutionerede markedet for superzoom-kameraer med sin 83x optisk zoom. Dette nye kamera bevarer forgængerens imponerende zoomområde og tilføjer en række funktioner, som kunderne har ønsket, herunder 4K-video, RAW-understøttelse, en forbedret elektronisk søger og en tilbehørssko. Det er en fantastisk udvidelse af Nikon-familien af superzoom-kameraer: Fotografer kan – afhængigt af deres behov – vælge mellem 83x optisk zoom og COOLPIX P1000's helt ekstraordinære 125x optiske zoom."

 

Oversigt over de vigtigste funktioner

Utrolig zoom. 83x optisk zoom (24-2.000 mm) og 166x Dynamic Fine Zoom (4.000 mm). ¹ ²
Lysstærkt NIKKOR-objektiv. En maksimumblænde på f/2,8 og et Super ED-glaselement reducerer forvrængning ved høj zoom.
Enestående pletskud. Bagbelyst CMOS-sensor med 16 MP, hurtig EXPEED-billedprocessor og optisk vibrationsreduktion via dobbeltregistrering.
RAW-understøttelse. Gem og eksportér ukomprimerede RAW (NRW)-billedfiler til efterbehandlings‑/redigeringsprogrammer.
4K-video. Optag nemt i 4K/UHD (30p) med stereolyd eller fuld HD-video (1080p) med en billedhastighed på op til 60p. Optag i stereolyd, og juster manuelt vigtige eksponeringsindstillinger under optagelsen.
Time-lapse-videoer i kameraet. Optag time-lapse-videoer med en varighed på ca. 10 sekunder, som kan afspilles ved enten 25 bps eller 30 bps.
Roterbar LCD-vippeskærm. Den lysstærke 8,1 cm (3,2") LCD-skærm med 921.000 punkter kan vippes og drejes i næsten alle retninger.
Stor elektronisk søger. Nu to gange større, 1 cm (0,39") OLED elektronisk søger med 2.360.000 punkter og øjesensor.
Nemme og funktionelle betjeningsgreb. Det store håndgreb, sidehjul til autofokus, sidezoomknappen og returzoomknappen sikrer stabil håndtering.
SnapBridge. Synkroniser billeder med en smart-enhed, eller brug smart-enheden til at fjernbetjene kameraet, også når der optages i RAW.
Tilbehørssko i fuld størrelse. Monter Nikon-tilbehør som f.eks. Speedlights og mikrofoner. Eller prøv Nikons punktsigte DF-M1, et foldbart sigte, der hjælper med at følge selv hurtigt flyvende fugle.
Tilslutninger. Kan forbindes til andre enheder med Wifi, USB og Bluetooth.

SnapBridge-kompatibilitet

Nikons SnapBridge-app til iOS og Android skal installeres på en kompatibel smart-enhed, før SnapBridge kan bruges sammen med dette kamera.

¹ Svarende til 35 mm.
² Forstørrelse ved brug af Dynamic Fine Zoom er beregnet ud fra den maksimale vidvinkelposition ved brug af optisk zoom.