04-09-2019

NIKON ANNONCERER UDVIKLINGEN AF D6 OG OBJEKTIVET AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

København, Denmark, 4. september 2019:  Nikon er stolt over at kunne annoncere udviklingen af det professionelle, digitale Nikon D6-spejlreflekskamera og telefoto-zoomobjektivet AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, der er kompatibelt med Nikon-kameraer i FX-format.

Udviklingen af D6 – Nikons mest avancerede digitale spejlreflekskamera til dato – markerer 20-årsdagen for den encifrede D-serie. Siden lanceringen af D1 i 1999 har Nikons topkameraer udviklet sig med branchens mest avancerede teknologier og med den billedskabende ekspertise, der er blevet dyrket og forfinet i løbet af Nikons lange historie inden for kameraudvikling. Ligesom dets forgængere er D6 udviklet til at møde de strenge krav, som professionelle fotografer stiller, når det gælder ultimativ ydelse – selv under de mest vanskelige forhold.

Nikon annoncerer også udviklingen af det nye objektiv AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR og fejrer dermed 60-årsdagen for lanceringen af Nikon F-fatningen, som også anvendes til D-serien. Det nye telefoto-zoomobjektiv vil give professionelle fotografer inden for områder som f.eks. sportsfotografering endnu flere muligheder.

De to nye produktudviklinger understreger Nikons fortsatte bestræbelser på at udvide mulighederne for billedskabende udtryk og samtidig være førende inden for billedkulturen med både digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kamerasystemer samt et bredt udvalg af objektiver.

* Yderligere oplysninger, herunder lanceringsdatoer og vejledende salgspriser for disse produkter, vil blive oplyst på et senere tidspunkt.