15-08-2019

NIKON UDMÆRKER SIG VED EISA AWARDS 2019-2020 VED AT VINDE I TO KATEGORIER

Amsterdam, Holland, 15. august 2019: Nikon er stolt over at kunne meddele, at Nikon Z 6 har vundet prisen for "Camera of the Year", og at NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S har vundet prisen for "Professional Standard Zoom Lens" ved EISA Awards 2019-2020. Disse præmier til Nikons produkter med spejlløst system er en anerkendelse af firmaets evne til at udvikle markedsledende, innovative produkter til fotografer.

Det er den anden pris, Nikon Z 6 vinder i år, efter at have fået prisen for "Best Full Frame Camera Expert" ved TIPA World Award i april. Samtidig er der også kommet et nyt trofæ i NIKKOR S-Line-seriens præmieskab takket være NIKKOR Z 14-30mm f/4 S-objektivets triumf i TIPA's kategori for "Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens". EISA-priserne er den seneste anerkendelse af Nikon Z-serien, efter den vandt "Red Dot Award: Product Design 2019", og bekræfter Nikons bestræbelser på at være førende i fotoverden med produkter, der har exceptionelle optiske egenskaber.

EISA's kommentarer til Nikon Z 6, vinder af prisen "Camera of the Year" 2019-2020

Nikon har lavet et fremragende kamera, som er fantastisk i brug. Det er robust lavet og leverer uovertrufne billeder i næsten alle optagesituationer. Autofokussystemet omfatter øjengenkendelses-AF, som gør det muligt at fokusere nøjagtigt, uanset hvor objektet er placeret i billedet. Den store og skarpe elektroniske søger giver en fuldkommen præcis forhåndsvisning af dine billeder, mens den indbyggede billedstabilisator hjælper med til at gøre dine billeder skarpe, uanset hvilket objektiv du bruger, herunder F-fatningsobjektiver til DSLR-kamera. Det er ganske enkelt det bedste allroundkamera til seriøse fotografer.

EISA's kommentarer til NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S, vinder af prisen for "Professional Standard Zoom Lens" 2019-2020

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S er et lysstærkt, professionelt standardzoomobjektiv til Nikon Z-systemet. Det er solidt og robust og har nanokrystalbelægning og den nye ARNEO-belægning, der reducerer flare og ghosting, mens de forreste og bageste elementer har en fluorbelægning for at afvise støv, olie og fugt. Takket være en justerbar indstillingsring kan fotografen let justere blændeåbning eller eksponeringskompensation, mens et OLED-panel på objektivhuset viser blændeåbning, fokusafstand eller brændvidde. Med sine fantastiske optiske egenskaber, der kombinerer høj opløsning og flot bokeh, er dette objektiv den perfekte partner til kameraer i Nikon Z-serien.

European Imaging and Sound Association (EISA) Awards fejrer innovationer, der kombinerer den mest avancerede teknologi og ønskværdige funktioner med klasseledende ydelse. Interesseorganisationen består af et unikt og langvarigt samarbejde mellem 55 af de mest respekterede specialmagasiner fra 29 lande fra hele verden. Priskategorierne ændres hvert år og afspejler udviklingen inden for produktdesign og forbindelsesmuligheder.

Der findes flere oplysninger på EISA's websted: https://www.eisa.eu/
Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan fås her: www.europe-nikon.com