25-07-2018

Udvikling af et næste generations spejlløst fuldformatkamera og introduktion af en ny fatning til NIKKOR-objektiver, der giver en ny dimension i optisk ydeevne

Amsterdam, Holland, 25. juli 2018: Nikon kan med glæde annoncere udviklingen af et spejlløst fuldformatkamera i FX-format fra Nikon samt NIKKOR-objektiver, der er udstyret med en ny fatning.

Det spejlløse kamera og de NIKKOR-objektiver, der er under udvikling, har gjort det muligt at opnå en ny dimension i optisk ydeevne med introduktionen af en ny fatning. Det spejlløse kamera er resultatet af Nikons avancerede optiske og fremstillingsmæssige kapacitet, der er opnået gennem århundredelang erfaring, samt uovertruffen billedbehandlingsteknologi. Den ekspertise, der er opbygget gennem udviklingen af de digitale SLR-kameraer fra Nikon, har også været et vigtigt bidrag til denne udvikling.

Med dette nye spejlløse kamera og NIKKOR-objektiverne stræber vi efter at give fotografer mulighed for at tage billeder, som er mere imponerende og mere levende end nogensinde før.

Hertil kommer, at der bliver udviklet en ny fatningsadapter til det nye spejlløse kamera. Den er kompatibel med NIKKOR-objektiver med F-fatning, der er en del af det digitale SLR-system fra Nikon, hvilket giver fotografer endnu flere valgmuligheder.

Nikon vil fortsætte med at være førende inden for billedkultur med lanceringen af det nye spejlløse kamera samt med den fortsatte udvikling af digitale SLR-kameraer fra Nikon, der giver forbrugerne mulighed for at få glæde af de unikke værdier i begge systemer.

Særligt billedindhold vedrørende dette produkt kan ses her. Der er mere indhold på vej.

Yderligere oplysninger, herunder frigivelsesdato og vejledende salgspris, vil blive oplyst på et senere tidspunkt.

Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan fås her: www.europe-nikon.com