Nikon Imaging | Danmark | Europa

14-06-2018

Nikon offentliggør udviklingen af AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR

Nyt teleobjektiv med fast brændvidde giver fremragende fleksibilitet og optisk ydelse

Amsterdam, Holland, 14. juni 2018:
Nikon kan i dag offentliggøre udviklingen af AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR – et superteleobjektiv med fast brændvidde og kompatibelt med Nikons digitale spejlreflekskameraer i FX-format.

Det højtydende AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR-objektiv er væsentlig mindre og lettere end andre objektiver med samme brændvidde, idet man benytter den samme type PF-linseelement (Phase Fresnel) som i AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR, der blev lanceret i januar 2015. Det er let at fotografere håndholdt med dette kompakte objektiv, og samtidig gør objektivets praktiske størrelse det velegnet til mange forskellige situationer, lige fra optagelse af motiver i hurtig bevægelse ved sportsarrangementer til optagelse af dyreliv i uforudsigelige situationer.

Objektivets frigivelsesdato og vejledende udsalgspris vil blive oplyst på et senere tidspunkt.

Om Nikons PF-linseelement (Phase Fresnel)

Phase Fresnel-linseelementet, der er udviklet af Nikon, giver en fremragende ydelse for kromatisk aberrationskompensation, når det kombineres med et normalt glaslinseelement. Takket være PF-linseelementet kan man opnå et bemærkelsesværdigt kompakt og let objektivhus med færre linseelementer.