22-06-2018

En hyldest til David Douglas Duncan

Vi er dybt berørt af meddelelsen om den anerkendte amerikanske fotojournalist David Douglas Duncans død. Alle hos Nikon sørger over tabet af en god ven og kollega og ønsker at udtrykke vores dybeste medfølelse.

Hr. Douglas Duncan udførte omfattende arbejde som krigsfotograf i Stillehavskrigen, Koreakrigen og Vietnamkrigen. I løbet af hans lange karriere er hans arbejde blevet bragt i The New York Times, LIFE og mange andre publikationer. Ud over krigsfotografier er han også kendt for sine portrætter af Pablo Picasso.

Hans påskønnelse af vores billedteknologi førte til en anerkendelse af Nikon og NIKKOR i hele verden, og det er vi ham evigt taknemmelige for. Han var en fantastisk Nikon-partner i hele sin karriere, og vi ærer den uvurderlige indsats, han har ydet for journalistikken gennem sit 102-årige liv.

Samtidig med at vi udtrykker vores dybeste medfølelse i forbindelse med hans død, giver vi også en hyldest til vores enestående ven og partner, som vi har delt udfordringer og glæder med gennem et helt århundrede. Han vil leve videre i sin Nikon-families hjerter for altid.