Nikon Imaging | Danmark | Europa

15-05-2018

Nikon lancerer laserafstandsmåleren COOLSHOT PRO STABILIZED til golfspillere

København, Danmark, den 15. maj 2018: Nikon annoncerer i dag lanceringen af laserafstandsmåleren COOLSHOT PRO STABILIZED til golfspillere – dette topklasseprodukt er den nye og yderlige forbedrede model i COOLSHOT 80-serien.

COOLSHOT PRO STABILIZED er udstyret med vibrationsreduktionsfunktionen fra COOLSHOT 80-serien i et mindre og lettere hus. Den har en rød, intern OLED-visning, som er nem at aflæse, og anvender en automatisk justeringsfunktion, der automatisk finjusterer visningens lysstyrke i henhold til det omgivende lysniveau. Målingens responstid er forkortet til ca. 0,3 sekund. Huset har en vandtæt og dugfri struktur, der yder beskyttelse mod uventede regnbyger og vandsprøjt.

COOLSHOT PRO STABILIZED har også en "indikator af faktisk afstand", som viser, at måling af faktisk afstand anvendes. Et LED-lys på forsiden af enheden blinker grønt, når måling af faktisk afstand er i brug. Den må derfor bruges i officielle turneringer*, når brug af afstandsmålerenheder er tilladt, da den tydeligt viser, at målefunktionen for stigning/fald (ID-teknologi) ikke anvendes.

Nikons COOLSHOT fjerner usikkerheden om afstanden og giver brugeren mere tid til at træffe strategiske beslutninger og til at fokusere på hvert enkelt slag.

Den nye COOLSHOT PRO STABILIZED har alt, man kan forvente af en laserafstandsmåler til golfspillere. Takket være dens forbedrede betjening og nemme måling er den perfekt både til golfspillere, der bruger en laserafstandsmåler for første gang, og til dem, som ikke har været helt tilfredse med traditionelle laserafstandsmålere.

COOLSHOT PRO STABILIZED har en vejledende pris på 4299,- kr.

*De lokale regler skal tjekkes før brug af en COOLSHOT i en officiel turnering.

COOLSHOT PRO STABILIZED

Rød intern visning
*Simuleret billede

Nøglefunktioner

· Måleområde: 7,5-1.090 m
· STABILIZED-funktion anvendes til at gøre måling til en fjern flagpind, og samtidig reducere vibrationerne forårsaget af håndbevægelser. Effekt af vibrationsreduktion: Reducerer billedvibrationer i søgeren forårsaget af håndbevægelser (sinusformede bølger) til ca. 1/5 eller mindre¹.
· Rød intern OLED-visning muliggør nemmere visning i enhver situation. Funktion med automatisk lysstyrkejustering finjusterer visningens lysstyrke afhængigt af det omgivende lysniveau.
· Hurtig og stabil måling uanset afstanden – HYPER READ er blevet videreudviklet og viser måleresultatet på ca. 0,3 sekund.
· LOCKED ON-teknologi med grønt lys²: LOCKED ON-ikon lyser grønt og viser dig afstanden til det nærmeste motiv. Ved måling af overlappende mål vises afstanden til det nærmeste mål med et LOCKED ON-ikon i søgeren. På en golfbane vises det f.eks. tydeligt, at afstanden til flagpinden er blevet målt, selv med træer i baggrunden.
· Indstillingen Golf viser hældningsjusteret afstand (vandret afstand ± højde), som er en indikator for, hvor langt man skal slå bolden, og praktisk, når man spiller golf på en bane med bakket terræn – ID-teknologi (stigning/fald).
· Indikatoren af faktisk afstand bruges til at vise, at målefunktionen for stigning/fald (ID-teknologi) ikke anvendes. Ved tilstanden for visning af faktisk afstand blinker indikatoren grønt, mens enheden er tændt. Iagttagere kan tydeligt se, at målefunktionen for stigning/fald (ID-teknologi) ikke anvendes. Indikatoren af faktisk afstand kan også deaktiveres.
· Prioritering af nærmeste mål anvendes. Ved måling af overlappende motiver vises afstanden til det nærmeste motiv – praktisk ved måling af afstanden til en flagpind på en green med træer i baggrunden.
· Afstandsmålingen vises i trin på: 0,5 m
· Enkelt eller løbende måling (op til 8 sekunder)
· Højkvalitets 6x monokular med flerlagsbelægning til lyse, klare billeder
· Stort okular gør det nemt at se (18 mm)
· Bredt synsfelt (7,5 grader)
· Design med lang øjeafstand gør det nemt for brugere med briller at bruge måleren
· Funktion til dioptrijustering
· Kompakt husdesign til behagelig betjening
· Vandtæt og dugfri
· Bredt temperaturområde: -10 °C til +50 °C

¹ Baseret på Nikons målestandarder.
² Enkelte målinger: Ved måling af overlappende mål og visning af afstanden til det nærmeste mål, ses LOCKED ON-ikonet. Løbende måling: LOCKED ON-ikonet vises, når de viste tal skifter til et nærmere mål.