Nikon Imaging | Danmark | Europa

16-04-2018

Modeller i gadebilledet: Nikon og fotografen Julia Kennedy bringer moden ud på gaden

Amsterdam, Holland, 16. april 2018 I en ny fotoserie, som Nikon udgiver i dag, kombinerer modefotografen Julia Kennedy to populære kunstformer, idet hun forener modeverdenen med Londons mest fantastiske gadekunst.

I samarbejde med den franske stylist Coline Bach udnyttede Julia hastigheden og opløsningen i Nikons nyeste DSLR-kamera, D850, samt en række NIKKOR-objektiver for at fange dynamikken og det hurtige tempo i det travle byliv og samtidigt indarbejde modebranchens ekstravagance.

Denne enestående fotoserie i otte dele afspejler Julias filosofi om, at mode ikke bør begrænses til catwalken, men kan blive værdsat i alle omgivelser. Hendes billeder fokuserer på levende farver, rig tekstur og bevægelse, mens styling og rekvisitter bevidst placerer modellerne inden for rammerne af det nordlige og østlige Londons fineste vægmalerier. Den fulde billedserie kan ses her.

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED
Vægmalerier af DRT (tv.) og Sr. X (th.).

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED
Vægmaleri af Dan Kitchener, Camden

Som kommentar til projektet udtalte Julia Kennedy: "London er internationalt anerkendt for sin modesignatur og pulserende gadekunst, og jeg er altid på udkig efter spændende farver og teksturer. Den hastighed, høje opløsning og lysfølsomhed, som D850 tilbyder, betød, at jeg kunne fange alle bevægelser, detaljer og farver i hver enkelt scene – og skabe en følelse af spænding i disse dagligdags bymiljøer."

Julia brugte følgende udstyr ved optagelse af billedserien:
• D850 – Nikons nyeste DSLR-kamera i FX-format (fuldformat) har en ekstraordinær opløsning på 45 megapixels, fantastisk dynamikområde, kontinuerlig optagelse med 7 bps* i fuld opløsning og et brancheførende ISO-område for at levere en vindende kombination af hastighed, detaljer og præcision.
• AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR – Skift fra vidvinkel til medium telezoomobjektiv. Objektivets store blændeåbning på f/2,8 sikrer flotte resultater under dårlige lysforhold og ensartet eksponering i hele zoomområdet. Vibrationsreduktion minimerer kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til fire trin længere.
• AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED – Et lysstærkt objektiv med ekstrem vidvinkel og nanokrystalbelægning mindsker virkningerne af ghosting og flare. Det leverer billedskarphed helt ud til kanterne, som overstiger, hvad der kan opnås med objektiver med fast brændvidde. 
• AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED – Et hurtigt prime-objektiv i FX-format med ultravidvinkel med brændvidde på 20 mm og lys maksimumblænde på f/1,8. Dette er et let og alsidigt objektivvalg til kreative fotografer, der gerne vil overdrive perspektiver.

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED
Vægmaleri af Otto Schade, Camden

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED
Vægmaleri af Dr Zadok, Hackney

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR
Vægmaleri af Paula Plim, Camden

Julia Kennedy, D850, AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR
Vægmaleri af Darren John, Tower Hamlets

Klik her for at få flere oplysninger.

Om Julia Kennedy

Den britiske fotograf Julia Kennedy bor og arbejder i London. Julia er kendt for sin brug af farver, store opsætninger og flotte locations. Hun elsker at grine, og hun fotograferer med personlighed og sans for humor og ironi. Julia har samarbejdet med mange modemagasiner, herunder L'Officiel, Vogue og Wonderland, samt med mange modehuse, herunder Charlotte Olympia, House of Hackney, Harrods, Oasis, Sweaty Betty og Rimmel. 
www.juliakennedy.com
@msjuliakennedy

Om Coline Bach

Coline Bach er en fransk stylist og kostumedesigner, der er bosat i London. Efter sin eksamen fra Fashion Journalism MA ved Central Saint Martins School fortsatte hun som assistent for Dazed & Confuseds modedirektør Robbie Spencer som hans førsteassistent og arbejdede sammen med ham på publikationer som Dazed & Confused, AnOther, AnOther Man, Interview Magazine, Vogue Italia, V Magazine, V Man, Harper's Bazaar, Purple Fashion og Teen Vogue, før hun fortsatte med at forfølge sin egen karriere. 
www.colinebach.com
@colinebach

*D850 kan optage med op til 9 bps ved brug af multifunktionsbatterigrebet MB-D18 (ekstraudstyr) med et EN-EL18b-batteri (kendt fra D5)