Nikon Imaging | Danmark | Europa

09-02-2018

Nikons produkter modtager priser ved "iF Design Award 2018"

Amsterdam, Holland, 9. februar 2018: Nikon kan med glæde offentliggøre, at tre af virksomhedens produkter har modtaget en pris ved "iF Design Award 2018" inden for produktdisciplinen.

Vinderprodukterne er:

Digitalt SLR-kamera – Nikon D850

D850 er Nikons nyeste topmodel, der giver fuldformatfotografer den ultimative kombination af opløsning, hastighed og lysfølsomhed. Det er det ideelle valg for fotografer, der vil have muligheden for at skabe imponerende billeder hver eneste gang. D850 udmærker sig på alle områder, hvilket gør det til det perfekte kamera til professionelle.

Digitalt SLR-kamera – Nikon D7500

D7500 er et avanceret DSLR-kamera, der indeholder meget af innovationen fra det anerkendte D500 men i et let, robust kamerahus til en mere overkommelig pris. Billedsensoren på 20,9 millioner pixels, processoren og det brede ISO-område gør det til et velegnet og alsidigt værktøj i hænderne på en passioneret fotograf.

Kompakt digitalkamera – COOLPIX W300

COOLPIX W300 er et robust, kompakt digitalkamera, der er vandtæt ned til 30 m, kan modstå stød af fald fra så højt som 2,4 m, og som giver stor ydeevne til videooptagelse i 4K/UHD. Det holdbare kamera har de nødvendige intuitive funktioner til at optage en actionfyldt udflugt, f.eks. en vandretur, en campingferie, et skiløb eller en afslappende dag på stranden.

"iF Design Awards" uddeler prestigefyldte globale designpriser, sponsoreret af iF International Forum Design GmbH. Priserne dækker flere discipliner, herunder produkter, kommunikation og emballage. I år blev over 6.400 bidrag fra 54 lande evalueret af anerkendte, uafhængige eksperter.