Nikon Imaging | Danmark | Europa

18-12-2017

Julens ansigter

Nikon udgiver en ny serie af portrætfotografier, der sætter fokus på de personer, der sørger for, at det bliver jul 

Amsterdam, 18. december 2017: En original og festlig billedserie, som Nikon udgiver i dag, beskriver den tyske fotograf Paloma Parrots rejse gennem hele Europa, hvor hun prøver at indfange folkene bag nogle af de mest elskede juletraditioner.

Portrætbillederne viser NIKKOR-objektivernes muligheder ved at fokusere på de mennesker, der arbejder bag kulisserne for at gøre Europas julefestligheder til en realitet. Fra en af Laplands rensdyrtrænere til en juletræsdyrker i Danmark, såvel som britiske strømpe- og kortproducenter samt en tysk legetøjsfabrikant, åbenbarer den eksklusive fotograferingsserie den dygtighed og det håndværk, der ligger til grund for juletiden.

Julie Tuner, gyngehestfabrikant, sætter manke på en specialfremstillet hest. Paloma Parrot: D7500, AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G        

Mike Wallace, chefbager, står foran over 100 af sine hjemmelavede julekager. Paloma Parrot: D7500, AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Jade Downer, kortfabrikant, i sit eget printstudio. Paloma Parrot: D7500, AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR

Upi Virkkula, rensdyrpasser, med sin flok ved fodringstid. Paloma Parrot: D7500, AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR

Som kommentar til sin fotoserie udtalte Paloma Parrot: "Som portrætfotograf er jeg på udkig efter udstyr, der leverer fænomenalt nøjagtig motivgengivelse og overlegen ydeevne, med friheden og evnen til at formidle mit motivs historie med kun ét kamerahus og objektiv. Begge de objektiver, jeg brugte på denne optagelse, gav mulighed for fleksibilitet til at tage intime portrætter, når disse personer var placeret i centrum af deres arbejdsmiljø, så jeg kunne visualisere deres roller i julens tilblivelse."

Paloma Parrot tog billederne med Nikons nye flagskib inden for DSLR-kameraer i DX-format, D7500, og disse NIKKOR-objektiver:
•  AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR: Dette højtydende og kompakte allround DX-zoomobjektiv dækker let områder fra vidvinkel til telezoom, hvilket gør den velegnet til de fleste optagelsessituationer – fra intime portrætter til rejsefotografering. Med Nikons imponerende VR (vibrationsreduktion) bliver billederne skarpe samtidigt med, at letvægtsobjektivet har en god balance på kameraet
•  AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G Dette hurtige 50 mm prime-objektiv har en stor maksimumblænde på f/1,4, som er ideelt til optagelse i svag belysning, eller når der skal bruges en lav dybdeskarphed. Det er også udstyret med Nikons eksklusive Silent Wave-motor (SWM) til hurtig og støjsvag autofokus

Fotografer, der er blevet inspireret af serien "Julens ansigter", og som gerne vil eksperimentere og udvikle deres portrætfotografering, kan drage fordel af et cashback-tilbud på NIKKOR-objektiverne i denne kampagne: .

Se nedenfor for at få flere oplysninger om julens "ansigter", der er med i kampagnen, og få mere at vide om deres engagement i at afbilde julens traditioner.

Om Paloma Parrot

Paloma Parrot er en tysk fotograf, der er bosat i Dortmund. Hun har delt sit perspektiv bag objektivet i over 20 år. Hun er kendt for sin minimale grafiske stil og følger mantraet, at ''mindre er altid mere''.
www.instagram.com/palomaparrot/?hl=da
takingpicturesofwhatever.tumblr.com/

Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan fås her: www.europe-nikon.com