Nikon Imaging | Danmark | Europa

22-11-2017

Nyhed: Nikons europæiske bryllupsudvalg annonceres

Amsterdam, Holland, 22. november 2017 I dag præsenteres Nikons europæiske bryllupsudvalg, en gruppe af erfarne bryllupsfotografer og indflydelsesrige personer fra hele regionen, der er håndplukket af Nikon til at udforske aktuelle og fremtidige bryllupstendenser og stilarter inden for bryllupsfotografering. Udvalgets stiftere er:

•  Storbritannien: Ross Harvey, bryllupsfotograf, og Louise Beukes, redaktør af bloggen B.LOVED
•  Italien: Nadia Meli, bryllupsfotograf, og Elena Saia, stifter af bloggen Wedding Wonderland
•  Frankrig: Chloé Lapeyssonnie, bryllupsfotograf, og Nessa Buonomo, stifter af bloggen La Mariée Aux Pieds Nus
•  Tjekkiet: Simona Smrčková og Kamil Saliba, bryllupsfotografer, og Lucie Spišáková, redaktør for Originalni Svatba 

Nikons europæiske bryllupsudvalg vil producere en eksklusiv, løbende indholdsserie, der vil blive publiceret på Nikons europæiske website, og serien lægger ud med et fokus på bryllupstraditioner. Udvalget har udpeget og fotograferet spøjse såvel som forunderlige traditioner i hele Europa – fra den franske "brioche-dans" (Danse de la brioche) til den græske tradition med "tallerkensmæld". Indholdet er designet til at inspirere og give ideer til andre bryllupsfotografer.

Alle udvalgets billeder vil blive taget med det nye Nikon D850. Den hurtige, ultrahøjopløselige sensor i FX-format anvender 45,7 megapixels effektiv opløsning, imponerende lysfølsomhed og dynamisk område, giver D850 mulighed for at skabe billeder, der når ud over fotografiets fire sider – gennem den høje detaljegrad fortælles brudeparrets historie, og de bringes direkte tilbage til deres særlige dag.

Efter lanceringen vil Nikons europæiske bryllupsudvalg to gange om året udgive nyt og eksklusivt indhold om kommende bryllupstendenser. Årets anden udgivelse publiceres i april 2018 og vil præsentere tendenser og forudsigelser for forår/sommer 2018.

Yderligere oplysninger om Nikons europæiske bryllupsudvalg og adgang til indholdet opnås her.

Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan findes på www.europe-nikon.com