Nikon Imaging | Danmark | Europa

13-10-2017

Nikon D850 har modtaget den højeste DxOMark-score nogensinde for en DSLR-sensor i FX-format med en score på 100

Amsterdam, Holland, 13. oktober 2017: Nikon kan med fornøjelse bekendtgøre, at Nikon D850 er blevet tildelt den højeste score nogensinde af DxOMark for en DSLR-sensor i FX-format (fuldformat) – med en score på 100.

D850 har som det første Nikon DSLR-kamera med bagbelyst CMOS-sensor i FX-format (fuldformat) med en ultrahøj opløsning på 45,7 megapixels opnået en rekordhøj score efter at have gennemgået de strenge DxOMark-tests.

DxOMarks analyse fremhæver kameraets uovertrufne billedkvalitet og ISO-kapacitet og forklarer, at "lanceringen af den første BSI-sensor i et Nikon DSLR-kamera i FX-format (fuldformat) med en superhøj opløsning på 45,7 megapixels gør Nikon D850s billedkvalitet lige så god som – og ofte bedre end – billedkvaliteten i mellemformatkameraer" og "placerer Nikon D850 i en klasse for sig selv, hvad angår billedkvalitet."

Dirk Jasper, Product Manager hos Nikon Europe kommenterer: "D850 er banebrydende, hvad angår billedkvalitet, og vi er begejstrede over, at dette er blevet anerkendt med den højeste DxOMark-score til dato."

DxOMark er den gældende industristandard for uafhængige målinger af objektivers billedkvalitet samt vurderinger af kameraer, objektiver og smartphones. DxOMark Sensor Overall Score består af tests af tre komponenter, herunder farvedybde i portrætfotos, dynamisk område for landskabsfotografering og ISO-funktion under dårlige lysforhold til fotografering af sportsbegivenheder, dyreliv og andre handlingsmættede begivenheder.

Scoren på 100 point kommer også særdeles belejligt, fordi fejringen af Nikons 100-års jubilæum fortsætter netop i år.

Se hele DxOMark-anmeldelsen her.

Yderligere oplysninger om Nikons prisbelønnede produkter kan fås her www.europe-nikon.com.