Nikon Imaging | Danmark | Europa

18-07-2017

Se gennem kaosset i Tokyo

Nikon lancerer en ny rejsefotografiserie med universalzoomobjektiver, som isolerer nogle af de vigtigste detaljer, der definerer den kaotiske metropolis Tokyo.

Amsterdam, Holland, d. 18. juli 2017 – En eksklusiv fotoserie, der lanceres i dag, præsenterer den polske rejsefotograf Lukasz Palka, som indfanger essensen af Tokyo – verdens største by og Nikons fødeby – ved at se gennem kaosset og fokusere på de elementer, der gør byen så speciel.

I forbindelse med Nikons 100 års jubilæum i år* viser billederne Nikons universalzoom og teleobjektivers evne til at isolere specifikke detaljer midt i forvirrende og tumultagtige situationer. NIKKOR-objektiverne er ideelle til rejsefotografering og gav Lukasz mulighed for at optage bemærkelsesværdige billeder, der gengiver rolige øjeblikke midt i det kaos, som præger Nikons hjemby. Det neonoplyste natteliv, den unikke balance mellem tradition og modernitet og det betagende urbane landskab gør Tokyo til et eldorado for rejsefotografer og et passende sted til optagelsen.

Billederne i serien spænder fra Shibuya-vejkrydset og Mori-tårnets højder til buddhistiske munke og Tokyos gadeliv.

Lukasz Palka: D5, AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR

Lukasz Palka: D500, AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Lukasz skød billedserien med D5, D500 og D7500 og de følgende NIKKOR-objektiver:
AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR: Det overraskende kompakte "rejseobjektiv" er perfekt til dem, der gerne vil rejse let uden at gå på kompromis med billedkvaliteten eller muligheden for at indfange en lang række forskellige perspektiver. Objektivet har integreret Nikons vibrationsreduktionssystem og giver klare billeder, selv ved håndholdt optagelse i superteleområdet.
AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR: Det kompakte og alsidige zoomobjektiv med 5x zoom giver enestående skarpe billeder, selv under forhold med svagt lys. Dets nanokrystalbelægning reducerer ghosting- og flareeffekter betydeligt.
AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR: Dette højtydende FX-zoomobjektiv med et alsidigt zoomområde fra vidvinkel- til telezoom har en ultrahøj 10,7x zoom og et stort brændviddeområde på 28-300 mm, som sagtens kan dække de mest brugte brændvidder, hvilket gør det ideelt til rejsefotografer, der er på udkig efter maksimal kvalitet fra så lidt udstyr som muligt.
AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR: Dette højtydende telefoto-zoomobjektiv til brug med spejlreflekskameraer i FX-format har et bredt brændviddeområde, der er perfekt til landskabsbilleder. Det er også udstyret med Nikons vibrationsreduktionssystem, der giver brugeren mulighed for at optage med lukkertider på op til fire trin længere, hvilket giver rolige billeder ved håndholdt optagelse.

Lukasz Palka har følgende kommentar til sin oplevelse: "Som rejsefotograf har jeg brug for robust og alsidigt udstyr, der sikrer, at jeg kan optage en række forskellige billeder med bare ét kamerahus og ét objektiv. I Tokyo finder man masser af potentielle billeder, og alle de fire objektiver, jeg brugte til denne optagelse, gav mig værktøjet til at se gennem kaosset i denne fantastiske by og isolere nogle af de vigtigste elementer, der gør den så speciel. De resulterende billeder afspejler min passion – at give folk et indblik i denne ikoniske metropol fra et andet perspektiv."

Lukasz Palka: D5, AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED

Lukasz Palka: D5, AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR

Fotografer, der føler sig inspireret af serien "Se gennem kaosset" og ønsker at eksperimentere og videreudvikle deres fotografering på deres næste rejse, kan drage fordel af en cashback-kampagne på Nikons universalzoomobjektiver her.

Lukasz Palka: D7500, AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Lukasz Palka: D5, AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Udstyret

Under optagelsen brugte Lukasz Palka følgende Nikon-udstyr:
• D5
• D500
• D7500
• AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR
• AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR
• AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

Se, hvordan man bruger Nikons universale NIKKOR-zoomobjektiver i denne serie med praktiske videoer.

Fotografen

Lukasz Palka, der er født i Polen, opvokset i USA og har boet i Japan siden 2008, er en prisvindende fotograf specialiseret i at indfange de mange aspekter af metropolen Tokyo; dens mennesker, infrastruktur og de uendelige historier, der udfolder sig på byens gader. Han er medgrundlægger af EYExplore Inc., et firma med hovedsæde i Japan, der tilbyder fotoeventyr og kurser i Tokyo, Kyoto og Osaka.

Han har én målsætning med sin fotografering: et personligt portræt af en fantastisk by.

https://www.lkazphoto.com/

*25. juli 2017