Nikon Imaging | Danmark | Europa

07-04-2017

Seks Nikon-produkter vinder prisen "Red Dot Award: Product Design 2017"

KeyMission 360 blev tildelt "Best of the Best"-prisen

Amsterdam, Holland, 7. april 2017: Nikon, deres datterselskab Nikon Vision Co., Ltd. og deres associerede virksomhed (baseret på indre værdi) Nikon-Trimble Co., Ltd. er glade for at kunne meddele, at seks af deres produkter har modtaget prisen "Red Dot Award: Product Design 2017" sponsoreret af det tyske Design Zentrum Nordrhein Westfalen, og at KeyMission 360 blev valgt som "Best of the Best".

Den internationalt anerkendte designkonkurrence, Red Dot Design Awards, er over 60 år gammel. Hvert år vurderer en ekspertjury nye produkter og giver deres kvalitetsmærke for godt design og innovation til produkter, der har udmærket sig i løbet af året. Konkurrencen "Red Dot Award: Product Design 2017" modtog over 5.500 bidrag fra 54 lande i år. Dette års vinderprodukter vil blive vist på en særudstilling, der afholdes fra d. 4. juli til d. 6. august 2017 på Red Dot Design Museum i Essen i Tyskland.

Besøg Red Dot Online-webstedet for at få yderligere oplysninger om Red Dot Design Awards: http://en.red-dot.org/

"Best of the Best"-vinder – KeyMission 360

– Juryens udtalelse: "KeyMission 360-kameraets kompakte design er indbegrebet af den klassiske kvalitet fra Nikon. Designformsproget visualiserer funktionalitet i en enkel tilgang, der er nem at forstå. Kameraet er perfekt ned til mindste detalje, og det er særdeles velegnet til udendørs brug. Det byder på fantastisk 360-graders billedkvalitet og er udstyret med en billedsensor og et NIKKOR-objektiv på både for- og bagside. Dette action-kamera fascinerer med avancerede funktioner til krævende optagelsessituationer."

Vindere af "Red Dot Award: Product Design 2017"

KeyMission 80: "Med sin enestående stabilitet og kompakte samt brugervenlige størrelse opfylder KeyMission 80 brugernes høje krav til et alsidigt anvendelsesområde."

MONARCH HG-kikkert: "Enestående og knivskarp optik, et bredt synsfelt og en enkel og behagelig håndtering gør HG 8x42/10x42-kikkerten til det foretrukne valg."

PROSTAFF 3S-kikkert: "Prostaff 3S 8x42/10x42-kikkerten scorer højt med sin enestående linseteknologi til en fremragende klar gengivelse samt sin enkle og stabile brugervenlighed."

COOLSHOT 80i VR/COOLSHOT 80 VR-laserafstandsmålere til golf: "Kombinationen af præcis måleteknik og ergonomisk anvendelighed gør denne laserafstandsmåler til en yderst vellykket enhed."

Nivo-i – digital billedløsning: "Nivo-i giver konkret form til en ny generation af digital måleteknologi. Takket være en profil, der er dynamisk og fremoverbøjet med en karakteristisk farve, er udseendet originalt."