Nikon Imaging | Danmark | Europa

03-04-2017

Nikon lancerer en række 100 års jubilæumsmodeller

København, Danmark, 3. april 2017: Nikon lancerer et udvalg af mindeværdige jubilæumsmodeller og jubilæumsprodukter i fejringen af sit 100 års jubilæum den 25. juli 2017.

Siden Nippon Kogaku K.K. så dagens lys i 1917, har Nikon forsynet hele verden med unikke produkter, der har flyttet de teknologiske grænser for optik og præcision. Jubilæumssortimentet, der blandt andet frembærer 100 års jubilæumslogoet samt særlige detaljer og finish, omfatter Nikons to topmodeller inden for digitale spejlreflekskameraer, det ultimative NIKKOR-objektiv i serien af teleobjektiver med f/2,8 som maksimumblænde, et særligt sæt bestående af tre NIKKOR-objektiver og sidst men ikke mindst jubilæumsudgaver af tre kikkerter.

En helt særlig samling af jubilæumsprodukter vil også være tilgængelig. Se Nikons 100 års jubilæumshjemmeside http://www.nikon.com/100th/ for yderligere oplysninger.

D5-modellen i en 100 års jubilæumsudgave

D5-modellen er flagskibet blandt Nikons digitale spejlreflekskameraer. Denne udgave, der er selve indbegrebet af en topmodel, har en mørk, metalgrå finish og en indgravering, der vidner om Nikons bidrag til studiet og udforskningen af rummet. Et jubilæumshæfte med yderligere oplysninger om dette medfølger også.

D500-modellen i en 100 års jubilæumsudgave

Med en metalgrå finish og jubilæumslogoet kombinerer 100 års jubilæumsudgaven elegance med fotografisk topkvalitet. Den leveres med en eksklusiv metalkuffert med logo og serienummer og kommer desuden med et særligt kamerahusdæksel og en læderrem, der ligeledes er forsynet med logoet.

NIKKOR 70-200E i 100 års jubilæumsudgave

Denne hyldestudgave af AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR-modellen leveres med de individuelle glaselementer, der udgør objektivets indvendige funktioner, sammen med et særligt displaystativ og en kuffert, så man får en ægte oplevelse af, hvordan objektivet opnår sin karakteristiske gengivelse.

NIKKOR tredobbelt f/2,8 zoomobjektivsæt i 100 års jubilæumsudgave

NIKKOR-objektiver er selve synonymet for Nikons optiske teknologier. Dette jubilæumssæt omfatter de tre zoomobjektiver med maksimumblænde på f/2,8, der bedst repræsenterer NIKKORs navn – vidvinkelzoomobjektivet AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, normalzoomobjektivet AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR og telezoomobjektivet AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Det samme jubilæumsserienummer er indgraveret på alle tre objektiver.

WX 7x50 IF og WX 10x50 IF-modellerne i 100 års jubilæumsudgave

På disse udgaver af den nye WX-kikkertserie med ultrabredt synsfelt (WX 7x50 IF, WX 10x50 IF) er et eksklusivt serienummer indgraveret på toppen af centralakslen, mens jubilæumslogoet er trykt på bunden af kikkertens centralaksel samt på en eksklusiv WX-læderrem, der følger med som et supplement til den rem, der sædvanligvis medfølger. Det samlede antal af disse kikkerter er begrænset til 100 (7x50 og 10x50 kombineret).

8x30 E II-modellen i 100 års jubilæumsudgave

Dette er en jubilæumsudgave af Nikons 8x30E II-model – en kikkert med et traditionelt og klassisk design, der er anvendt og elsket af mange i alle år siden dens lancering. Denne udgave kommer med jubilæumslogoet og har en eksklusiv metalgrå finish. Den leveres også med en særlig rem og taske.

100 års jubilæumsprodukter

100 års jubilæumsudgave af Nikon Model I som krystalmodel

En smuk krystalreproduktion af den første, ikoniske Nikon-kameramodel i 35 mm-format fra 1948, skabt af verdens førende krystalproducent Swarovski*.

Pinsamling i anledning af Nikons 100 års jubilæum

Denne samling af pins gengiver Nikons mest historiske og populære produkter samt firmalogoets udvikling gennem det sidste århundrede.

Nikon F-kamera i miniatureudgave i anledning af Nikons 100 års jubilæum

Det historiske Nikon F, Nikons første topmodel og kameraet, der satte standarden for spejlreflekskameraer over hele verden, er reproduceret nøjagtigt og troværdigt i denne model i 1/2-skala.

Kamerarem i høj kvalitet i anledning af Nikons 100 års jubilæum

Fremstillet udelukkende af det bedste italienske læder, der bliver bedre med tiden og i takt med, at det anvendes.

Flere oplysninger bliver tilgængelige i juni.
Se vores 100 års jubilæumshjemmeside for yderligere oplysninger.

*Swarovski er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Swarovski AG.

Specifikationer, design, produktnavn og medfølgende tilbehør kan variere fra land til land. Specifikationer og udstyr kan ændres uden varsel eller forpligtelse fra producentens side.