Nikon Imaging | Danmark | Europa

15-02-2017

Nikons produkter modtager priser ved "iF Design Award 2017"

Amsterdam, Holland, den 15. februar 2017: Nikon og datterselskabet, Nikon-Trimble Co., Ltd*, kan med glæde offentliggøre, at fem af virksomhedens produkter har fået en "iF Design Award 2017" inden for produktdisciplinen.

Vinderprodukterne er:

Digitalt SLR-kamera – "Nikon D5"

D5 er Nikons nyeste topmodel, der kan reagere på en lang række forskellige scener og motiver med suveræn kontinuerlig optagelse med høj hastighed og høj følsomhed. Begge sider af pentaprismen er blevet strømlinet, så den opfylder kravene til professionelt udstyr. Den har et overordnet design, der får kameraet til at se mere hårdført og hurtigere ud.

Digitalt SLR-kamera – "Nikon D500"

Entusiastkameraet D500 i professionel kvalitet har det samme AF-system med 153 punkter som topmodellen D5. Dets APS-C-sensor har suveræn fleksibilitet med optagelse med kontinuerlig høj hastighed ved ca. 10 bps og telefotoeffekt, når den kombineres med et FX-objektiv. D500 sprudler af innovation og en fornemmelse af bevægelse med en lille pentaprisme (uden flash), der snævrer ind foran og peger mod motivet, hvilket er et grundlæggende tema i Nikons design i D-serien.

Action-kamera – "KeyMission 360"

Nikons første action-kamera, KeyMission 360, er et bærbart action-kamera, der er udstyret med en billedsensor foran og bagtil samt to NIKKOR-objektiver, som giver mulighed for at optage utrolig realistisk 360-graders 4K UHD-video. Det er vandtæt ned til 30 meters dybde samt frostsikkert og støvtæt.

Inverteret forskningsmikroskop – "ECLIPSE Ti2"

Dette er topmodellen i serien med inverterede mikroskoper, der kan bruges inden for biologi, lægemidler og medicinalindustrien.

Dette mikroskop opfylder en række forskellige forskningsmæssige behov ved hjælp af funktioner, der muliggør avancerede anvendelsesformål og forbedret brugervenlighed/stabilitet/fleksibilitet.

Digital billedløsning – "Nivo-i"

Nivo-i er branchens første måleudstyr til digitale billedløsninger, som kan tage digitale billeder og indsamle nøjagtige positionsdata på samme tid.

Det kan bruges til alt lige fra infrastrukturstyring til katastrofeforebyggelse, og det kan registrere og undersøge sprækker i betonbroer, overvåge jordskred og styre korrektioner af stålrammer.

"iF Design Awards" har uddelt prestigefyldte globale designpriser siden 1953, sponsoreret af iF International Forum Design GmbH. Priserne dækker flere discipliner, bl.a. produkter, kommunikation og emballage. I år blev over 5.500 konkurrencebud fra 59 lande evalueret af anerkendte eksperter.

* Nikon-Trimble Co., Ltd., er en joint venture mellem Nikon og amerikanskbaserede Trimble Inc., som leverer nøjagtige landmålingsløsninger, der øger produktiviteten