Nikon Imaging | Danmark | Europa

10-11-2016

Slip kreativiteten løs med det nye D5600 med konstant trådløs forbindelse

København, den 10. november 2016: Nikon udvider sin serie af SnapBridge-kompatible kameraer med D5600, et inspirerende digitalt spejlreflekskamera i DX-format til de, der vil udforske kreative muligheder inden for fotografering. Uanset om det er skyggernes leg, når solen står højt på himlen eller videoer, der optages fra spændende vinkler, er det nye Nikon D5600 et kamera, der giver liv til nye idéer.

Billedkvaliteten betyder alt, og den store billedsensor i DX-format med 24,2 megapixel i D5600 gengiver billeder og videoer med knivskarpe detaljer. Et ISO-område på 100-25.600 og en udvidet ISO-følsomhed på 6.400 i indstillingen Aftenlandskab sikrer, at scener med dårlige og vanskelige lysforhold nemt håndteres.

Med Nikons SnapBridge kan brugeren, mens der fotograferes, automatisk synkronisere billeder med en smart-enhed og straks dele sine inspirerende resultater med andre. Med D5600 gør SnapBridge det muligt at bruge den tilsluttede smart-enhed til fjernoptagelse via kameraets indbyggede Wi-Fi®-funktion¹. Under optagelser med optisk søger er den sofistikerede skærmberørings-Fn-funktion et intuitivt alternativ til at bruge kommandohjulet eller multivælgeren: Fotografen kan bruge Auto ISO-følsomhedsstyring og vælge fokuspunktet eller justere andre vigtige indstillinger via den store berøringsskærm.

Billedfremføringslinjen, der kendes fra Nikons professionelle D5- og D500-kameraer, giver mulighed for at rulle hurtigt gennem billeder i billedvisningsindstillingen. Ved optagelse af video gør den nye time-lapse-video-funktion (som kendes fra Nikons avancerede digitale spejlreflekskameraer) det nemt at lave scener med langsomme bevægelser om til dramatiske sekvenser i høj hastighed. Jordi Brinkman, Product Manager hos Nikon Europe, siger: "Det nye D5600 er perfekt til smartphonebrugere, der gerne vil udvikle deres fotografiske færdigheder og derefter dele deres kreativitet med andre. Den følsomme, roterbare berøringsskærm med vippefunktion og den optiske søger giver brugeren fuld frihed til at indfange verden på den måde, han eller hun ser den. Nikons effektive billedteknologi gør alle billeder værd at dele, og SnapBridge gør det nemt at dele dem."

Oversigt over de vigtigste funktioner

Nikon DSLR-billedkvalitet: Den store sensor i DX-format med 24,2 megapixel, det brede ISO-område på 100-25.600 og EXPEED 4-billedbehandlingssystemet leverer tilsammen imponerende billeder med en utrolig detaljerigdom – selv i svagt lys.
SnapBridge: Bruger teknologien Bluetooth® low energy², som sikrer, at der er en strømbesparende men konstant forbindelse mellem D5600 og en smartphone eller en tablet. Man kan synkronisere og dele billeder på farten i digital spejlreflekskvalitet via Bluetooth-forbindelsen. Videoer overføres nemt og smart-enheden kan bruges til fjernoptagelse via kameraets indbyggede Wi-Fi-funktion. SnapBridge giver også mulighed for at få GPS-data på sine billeder.
Roterbar berøringsskærm med vippefunktion: Stor LCD-skærm på 8,1 cm med bred synsvinkel og en opløsning på hele 1.037.000 punkter.
Optisk søger: Cirka 95 % søgerdækning med cirka 0,82 x forstørrelse
AF-præcision: Det knivskarpe autofokussystem med 39 punkter og ni sensorer af korstypen i midten samt kontinuerlig optagelse med op til 5 bps, sikrer at man ikke går glip af noget.
Videoer, der er værd at dele: Optag detaljerede videoklip i fuld HD ved billedhastigheder på op til 50p/60p.
Rejseklar: Kamerahuset vejer kun cirka 415 g cirka³ og har et dybt håndgreb, der gør det meget behageligt at håndtere.
Mulighed for systemudvidelse: Kompatibelt med en lang række NIKKOR-objektiver og Nikon Speedlights samt Nikons ME-1-stereomikrofon og den trådløse mikrofon ME-W1.
Kit: D5600 leveres i forskellige kit. Det meget alsidige kit med to VR-zoomobjektiver fungerer fantastisk til alt fra unikke rejsebilleder til action på lang afstand. Det omfatter D5600-kameraet, vidvinkelzoomobjektivet AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR og telezoomobjektivet AF-P DX NIKKOR 70-300mm VR. AF-P NIKKOR-objektiver er det perfekte valg for videoelskere, da disse objektiver fokuserer hurtigt og lydsvagt. Det betyder, at der kan optages videoer nærmest uden støj fra drevet.

Nikon D5600 forventes i butikkerne den 24. november 2016 til en vejledende udsalgspris fra 6.495 kr. inkl. moms.

Følgende er vejledende udsalgspriser på kits (alle priser er inkl. moms):
D5600 + 18-55mm AF-P VR: 7.395 kr.
D5600 + 18-140mm VR: 9.095 kr.
D5600 + 18-105mm VR: 8.695 kr.
D5600 + 18-55mm AF-P VR + 70-300mm AF-P VR: 9.995 kr.

¹ Wi-Fi® er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance.
² Bluetooth®-navnet og -logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og anvendes af Nikon og koncernens associerede selskaber på licens.
³ Uden batteri/SD-hukommelseskort