Nikon Imaging | Danmark | Europa

23-08-2016

I AM photokina 2016: Hvad er der i vente fra Nikon

Nikon vil på dette års photokina fremvise produkter, der giver content creators større muligheder

Amsterdam, 23. august 2016 – Nikon forbereder sig på endnu en gang at stjæle billedet ved verdens førende billedbehandlingsshow, photokina, i Köln. Besøgende kan forvente at være de første, der hører spændende bekendtgørelser, og vil få mulighed for at stå med de nyeste produkter i hænderne ved standen i Halle 2.2 på Koelnmesse. Derudover vil en fantastisk række af fotografer i verdensklasse, der arbejder sammen med Nikon, holde præsentationer for publikum, hvor de afslører, hvordan de skaber inspirerende indhold.

Det nyligt annoncerede Nikon D3400 vil for første gang blive fremvist for offentligheden på Nikon-standen. Se nærmere på dette digitale spejlreflekskamera for begyndere, der gør det let at dele billeder på farten, og opdag, hvordan det gør det til en leg at tage billeder i høj kvalitet.

Besøgende på Nikons stand kan også afprøve de nyeste professionelle, digitale spejlrefleksprodukter inklusive flagskibet i FX-format Nikon D5 og dets lillebror Nikon D500. Fordyb dig i 360-graders fotografering med Nikon KeyMission 360. Dette produkt, der fik sin debut på CES 2016, vil blive vist frem på standen. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med et bredt udvalg af NIKKOR-objektiver og COOLPIX-kompaktkameraer.

På Nikon-standen kan man også møde berømte fotografer, der deler ud af deres erfaringer med at fotografere med det nyeste Nikon-udstyr. Ami Vitale, fotograf for National Geographic, tager tilhørerne med til Afrika og Kina for at se næsehorn og pandaer helt tæt på, mens ambassadøren for Nikon Europa, Joel Marklund, fører tilhørerne bag kulisserne ved verdens største sportsbegivenheder inklusive Rio 2016 og finalen i Champions League. Føl adrenalinen fra motocross og friløb med Marcel Lämmerhirt, og fortsæt med at lære med endnu flere fotografer, der står klar til at give indsigt i deres fascinerende verdener.

Takami Tsuchida, administrerende direktør for Nikon Europa, kommenterer: "Vi er glade for at kunne støtte fotografer rundt om i verden i deres bestræbelser på at skabe spændende indhold, og det er inspirerende at se, hvordan vores teknologi bliver brugt til at producere så imponerende værker. Der genereres fortsat mere og mere indhold nu end nogensinde før, og vi helliger os til at sikre, at de produkter, der vises frem på photokina 2016, vil frembringe større kreativitet, innovation og præstationer af høj kvalitet."

Photokina er tilgængelig for offentligheden mellem kl. 10.00 og 18.00 fra 20. til 25. september 2016. Et omfattende program over talere og aktiviteter vil være tilgængeligt på vores website. Gå ikke glip af de seneste nyheder og synspunkter – følg os på Twitter @NikonEurope. Deltag i samtalen på Twitter #photokina.