Nikon Imaging | Danmark | Europa

05-07-2016

Nikon fejrer sit fortsatte sponsorat af The Open

London, Storbritannien, 5. juli 2016: I dag fejrer Nikon sit mangeårige sponsorat af The Open, golfsportens ældste internationale Majors-turnering, som i år finder sted fra den 15. til den 17. juli 2016.

Det 145. Open afholdes i år på Royal Troon i Skotland, der af mange anses som den mest krævende bane i turneringen. Det prestigefyldte sportsarrangement bliver skueplads for verdens bedste golfspillere, der kæmper om at vinde den eftertragtede Claret Jug, som Zach Johnson vandt sidste år, da han slog Louis Oosthuizen og Marc Leishman i en 4 hullers playoffkamp.

Golfentusiaster, der ønsker at forbedre deres spil, kan finde Nikons sidste nye laserafstandsmålere og kikkerter i den officielle Open Shop, blandt andet den elegante og praktiske kikkert ACULON W10 samt PROSTAFF 7s kikkerten fra Nikon Sport Optics-udvalg.

John Walshe, administrerende direktør hos Nikon UK, udtaler: "Hos Nikon er vi stolte af at kunne fejre endnu et år som sponsor af det 145. Open og at være del af et så prestigefyldt arrangement i samarbejde med nogle af verdens bedste sportsfolk og sportsfotografer. The Open er vært for golfspillere i verdensklasse og professionelle fotografer, som har en ideel platform til at bringe arrangementet ud til et globalt publikum. The Open er fortsat Nikons vigtigste globale sponsorat, og vi glæder os til at maksimere vores brands tilstedeværelse under arrangementet, mens vi nyder den spændende turnering."