Nikon Imaging | Danmark | Europa

29-09-2016

Lancering af PROSTAFF 7 riffelsigter med belyst sigtekors

Amsterdam, Holland, den 29. september 2016: Nikon er stolt af at kunne præsentere de nye PROSTAFF 7 riffelsigter med belyste sigtekors på det europæiske marked.

PROSTAFF 7 riffelsigterne, der blev lanceret i 2014, har opnået et fremragende ry blandt langdistanceskytter. Disse riffelsigtemodeller giver et bredere område til justering af højde og afdrift. Den nye serie med belyst sigtekors omfatter de tre eksisterende modeller, 2.5-10x42, 2.5-10x50, 4-16x50SF, med de kendte forstørrelser og alle med Matte IL sigtekors nr. 4 med prik. Hertil kommer nu 1-4x24 med 4x zoomområde, som egner sig perfekt til kortdistanceskydning som f.eks. jagt fra køretøjer.

Justeringstrinnene er nu ændret til 1 cm/klik ved 100 m (1,5 cm/klik ved 100m for 1-4x24), som er tilpasset til europæiske brugere, der foretrækker metersystemet. Den fjederbelastede, øjeblikkelige nulstillingsfunktion sikrer nem indstilling og optimal sigtbarhed til enhver tid, selv under forhold med svagt lys. Alle linserne har fuld flerlagsbelægning, der giver lyse og klare billeder også i daggry og skumring.

Nøglefunktioner

・Nikons originale belyste prik har et meget bredt intensitetsområde, der kan indstilles i 32 trin; fra ekstremt svag til meget kraftig.
・Belysningen slukker automatisk efter ca. to timer uden brug.
・Brugervenlig belysningsjustering med ergonomisk design gør det let at justere lysintensiteten eller tænde og slukke via en enkelt knap.
・Rørdiameter på 30 mm og 4x zoomområde.
・Bredere område til justering af afdrift og højde.
・Linser med fuld flerlagsbelægning sikrer overlegen lystransmission og giver lyse og klare billeder med velafbalancerede farver.
・Nem indstilling takket være præcis justering af højde og afdrift med en fjederbelastet, øjeblikkelig nulstillingsfunktion.
・Justeringstrin med 1 klik = 10 mm ved 100 m (1-4x24: 15 mm ved 100 m).
・Rigelig øjeafstand gør det behageligt at betjene sigtet i mange forskellige situationer.
・Parallaksejustering af sidefokus muliggør hurtig fokus fra forskellige skydestillinger (4-16x50SF).
・Hurtigfokuserende øjestykke med nem justering.
・Vandtæt, dugfrit og stødsikkert for at sikre fremragende ydelse under forskellige forhold.
・Modlysblænde fås som ekstraudstyr (med undtagelse af 1-4x24).
・Øjestykkedækslet kan også bruges til at åbne batteridækslet.