Nikon Imaging | Danmark | Europa

14-07-2016

Nikon lancerer den nye MONARCH Fieldscope-serie

Amsterdam, Holland, d. 14. juli 2016: Det er med stolthed, at Nikon Corporation nu lancerer de nye MONARCH Fieldscope-modeller bestående af fire fieldscope-huse og tre øjestykker, der er specielt designet til serien. Disse MONARCH Fieldscopes har et nyt optisk design og giver høj optisk ydelse med et krystalklart synsfelt. Som efterfølgere til ED82/EDIII fieldscopes skaber de en ny og spændende måde at opleve naturen på.

MONARCH Fieldscopes har et kontrastrigt synsfelt med Nikons ED-glas (ekstralav spredning) og naturtro farvegengivelse, mens alle linser og prismer er udført med flerlagsbelægning for at sikre en høj lystransmission. Det optimerede fokussystem medfører hurtigere og sikrere fokusering.

MEP-øjestykkerne indeholder et nyt optisk system og er udstyret med et linsesystem med feltplanering, der giver permanent skarphed og klarhed i hele synsfeltet, og samtidig sikrer en lang øjeafstand. Disse MEP-øjestykker er vandtætte, når de er monteret på et fieldscope, hvilket gør dem sikre at bruge selv i ustadigt vejr.

Lige fra ornitologi til iagttagelse af naturens vidundere på nattehimlen – fieldscopenes hus i aluminiumlegering sikrer en hårdførhed og robust holdbarhed, der er skabt til brug i naturen. Uanset hvor lang rejsen er, eller hvor ekstreme vejrforholdene bliver, er MONARCH Fieldscopes konstrueret til at være med hele vejen.

De nye fieldscopes vil være i butikkerne fra august til vejledende udsalgspriser fra 11.395 kr. inkl. moms.