Nikon Imaging | Danmark | Europa

14-07-2016

Den nye Nikon MONARCH HG-serie – de mest avancerede modeller i MONARCH-kikkertens historie

Amsterdam, Holland, d. 14. juli 2016: De nye MONARCH HG 8x42 og 10x42 kikkerter er de mest højtydende MONARCH-modeller nogensinde. De har en høj optisk ydelse kombineret med skarphed i billedet og smukke naturlige farver i et kompakt kikkerthus.

Det brede tilsyneladende synsfelt (60,3˚ for 8×42 og 62,2˚ for 10×42) giver et spektakulært billede, mens linsesystemet med feltplanering sikrer en skarp og klar visning helt ud til linseperiferien.

ED-glas med ekstralav spredning korrigerer for kromatisk aberration, hvilket giver et kontrastrigt og højopløseligt billede med naturlig farvegengivelse. Alle linser og prismer er påført flerlagsbelægning, og tagprismen er behandlet med en dielektrisk højreflekterende flerlagsprismebelægning. Denne kombination giver et exceptionelt klart billede med op til 92 % eller højere lystransmission.

Det enkle design er kompakt og let, så kikkerten er nem at tage med på rejsen, men samtidig er kikkerthuset i magnesiumlegering med ridsefast linsebelægning både robust og holdbart. Den lange øjeafstand sikrer et klart synsfelt, selv for folk der bærer briller, mens de forskydelige og drejelige gummiøjestykker gør det nemt at placere øjnene ved det rigtige øjepunkt. Kikkerthuset med nitrogenfyld er ideelt til udendørsaktiviteter og giver MONARCH HG-kikkerterne en overlegen vandtæt ydelse på en dybde på ned til 5 m i op til 10 minutter. Det optiske system forebygger indvendig dugdannelse, selv under forhold med lavt tryk svarende til en højde på 5.000 m, så man altid har et klart udsyn, når det gælder.

Pris og levering

De nye MONARCH HG 8x42 og 10x42 forventes i butikkerne i august 2016 til en vejledende udsalgspris på 7.495 kr. inkl. moms og 7.895 kr. inkl. moms.

Pressebilleder kan hentes på: http://press.nikon.dk/

For yderligere information, kontakt

Christian Hersborn, produktchef for Sport Optics hos Nikon Nordic. Telefon: +46 70-321 27 96 eller mail christian.hersborn@nikon.com